Officielt logo for Champions League

Dagens bwin fidus: Shkëndija snupper endnu en sejr over Sheriff

Kamp: Sheriff Tiraspol – Shkëndija
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 5,25 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Klokken 19:00 tager de moldoviske mestre fra Sheriff Tiraspol imod de makedonske mestre fra Shkëndija hjemme på Stadionul Sheriff. Det første opgør endte 1-0 i Makedonien, så det er altså holdet fra Moldova, som der har noget at jagte i denne kamp. Derfor synes vi også, at det virker lige vanvittigt nok, man kan få odds 5,25 på en udesejr. Særligt da gæsterne på papiret spiller i den bedste liga og har det bedste hold.

Shkëndija snupper sejren

Hjemmeholdet har ikke de store problemer i deres hjemlige liga. Her har de nemlig hentet 33 point i deres første fjorten kampe via ti sejre, tre uafgjorte og blot et enkelt nederlag. De ligger altså lunt i svinget til at snuppe deres fjerde mesterskab i træk, og det er bestemt ikke selvtillid, som de mangler. Det er dog langt fra det samme at spille mod rigtig gode modstandere i Champions League-kvalifikationen, som når man møder FC Sfintul Gheorghe Suruceni, FC Dinamo-Auto og andre upåagtede moldoviske modstandere. Da de mødte georgiske Torpedo Kutaisi i første runde, kom de da også i problemer. Det endte nemlig med et 2-1-nederlag på udebane, men da de vandt 3-0 på hjemmebane gik de stadig videre.

Udeholdet vandt The Double i sidste sæson. Det er altså bestemt heller ikke selvtillid, som de mangler. Særligt i den hjemlige liga gjorde de rent bord, da de vandt 29 kampe, spillede fire uafgjort og kun tabte tre med en samlet målscore på 101-27. Det er altså både deres offensiv og defensiv, som fungerer rigtig godt, og man skal virkelig toppræstere for at slå dem. De var dog i problemer mod The New Saints fra Wales i første runde. Selvom det blev til en stensikker 5-0-sejr på hjemmebane, så endte de med at tabe 4-0 på udebane. Derfor var de lige ved at skulle i forlænget spilletid.

Makedonerne er det bedre mandskab, og når man kan få odds 5,25 på, at de vinder over moldoverne, så er det bare med at slå til. Også selvom de ikke er pisket til sejr, da de kan nøjes med uafgjort.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 5,25.

Følg spilforslaget hos bwin