Vejle kommune byskilt

Dagens bwin fidus: Det østjyske derby ender med udesejr

Kamp: Vejle – AC Horsens
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,85 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Vejle og AC Horsens har allerede mødt hinanden på CASA Arena i denne sæson, hvor det hele sluttede som det startede; nemlig helt uden scoringer. Nu spiller så de så mod hinanden i Nørreskoven, og her regner vi rent faktisk med, at der kommer et mål eller to. Umiddelbart har vi dog svært ved at se hjemmeholdet få netmaskerne til at blafre. Vi har derimod en hel del mere tiltro til udeholdet. Bo Henriksens mandskab er nemlig meget bedre kørende end Adolfo Sormanis tropper.

Vejle-krisen kradser

De vejlensiske oprykkere startede sæsonen ud med et par flotte kampe, men man må virkelig sige, at gassen er gået totalt af ballonen. Udover at have tabt til både Hobro, FC København og SønderjyskE i ligaen, så er de også blevet slået ud af Kolding fra den danske anden division i Sydbank Pokalen. Der er altså ikke særlig meget at smile over i det østjyske for tiden. Hvis de taber til deres ærkerivaler vil det være ekstra salt i såret. Det vil endda også efterlade dem isoleret i bunden af Superliga-tabellen sammen med Hobro.

Den gule fare er straks meget bedre kørende. Efter 14 spillerunder har de gjort et godt stykke arbejde for at slutte i top seks, hvilket vil betyde redning. Det lykkedes dem i sidste sæson. Hvis de kan blive ved med at holde skruen lige i vandet, så kan de gentage den imponerende bedrift. Hvis den mission skal lykkedes, bliver de dog også nødt til at slå et kriseramt Vejle-mandskab, selvom de spiller på fremmed græs. Både Bo Henriksen og spillerne har da også noget at bevise efter 0-0 hjemme på CASA Arena, og vi regner med, at horsensianerne kommer ud til denne kamp med ild i øjnene.

Onsdagens pokalopgør mod AaB blev godt nok tabt med 1-0 af AC Horsens, men de fik derimod sparet et par af deres stamspillere. Blandt andet Sivert Heltne Nielsen og Jonas Borring. De burde altså været helt friske til det østjyske derby, og det kunne sagtens blive udslagsgivende.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,85.

Følg spilforslaget hos bwin