Dagens bwin fidus: Pokalexit til Hobro og Allan Kuhn

Kamp: Hobro – OB
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,80 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Hobro skal hjemme på DS Arena møde OB i 1/8-finalerne af Sydbank Pokalen. Disse to mandskaber har allerede mødt hinanden to gange i Superligaen, hvor det er blevet til en 3-2-sejr til hobrogenserne på eget græs, mens odenseanerne snuppede en 1-0-sejr hjemme på Fyn, da de mødtes i fredags. Umiddelbart har vi mest fidus til udeholdet i dette opgør, da de er ubesejrede i deres seneste syv kampe. Hjemmeholdet har derimod kun formået at holde buret rent en enkelt gang og ligger forsat på en delt sidsteplads i ligaen.

Hobro-defensiven er shaky

Værterne har godt nok vundet deres sidste to opgør på eget græs og har hentet seks ud af tolv mulige point, men de er forsat at finde helt i bunden af Superliga-tabellen sammen med Vejle. Det hører blandt andet sammen med, at de lukker for mange mål ind. Hele 34 gange har Jesper Rask måtte fiske bolden ud af nettet i 15 ligakampe, og det er simpelthen for dårligt, hvis man gerne vil spille i den bedste danske fodboldrække i næste sæson. Vi har meget svært ved at se dem præstere i clean sheet mod De Striwede fra Fyn.

Gæsterne er inde i en ganske god stime, da de ikke har tabt i mere end halvanden måned. Først slog AC Horsens med hele 4-0 på eget græs, hvorefter det blev til en 0-1-sejr på Aalborg Portland Park. I Sydbank Pokalen spillede de sig videre med en 0-2-sejr ude over Thisted, hvilket blev fulgt op af tre uafgjorte opgør i træk mod henholdsvis AGF, Brøndby IF og SønderjyskE.

Fredagens 1-0-sejr over Hobro var derfor yderst kærkommen, og vi kunne sagtens se dem snuppe endnu en i aften. Også selvom de tabte med 3-2 sidst de besøgte DS Arena. Her sejlede defensiven nemlig rundt, hvilket man må sige, at Jakob Michelsen har fået styr på. Rent faktisk har den tidligere SønderjyskE-træner fået dem helt op på en syvendeplads i ligaen med kun to point op til den top seks-placering som er deres målsætning.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,80.

Følg spilforslaget hos bwin