Esbjerg på et kort

Dagens bwin fidus: FCM vinder for syvende gang i streg

Kamp: Esbjerg – FC Midtjylland
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Oprykkerne fra Esbjerg har taget tre sejre på stribe, hvilket har placeret dem i top tre. Det var der nok ikke mange, som havde regnet med, da de solgte deres mest målfarlige spiller Anders Dreyer til Premier League. Træerne vokser dog ikke ind i himlen, og når de danske mestre fra FC Midtjylland kommer forbi Blue Water Arena i aften, så regner vi med, at de tager hjem til den jyske hede med alle tre point i bagagen. Midtjyderne virker nemlig totalt ustoppelige for tiden.

Ingen kan stoppe de danske mestre

EfB har imponeret mangt og mange indtil videre i denne sæson, hvor de har vundet syv kampe, spillet tre uafgjort og tabt fire med en samlet målscore på 18-14. Størstedelen af deres point kommer dog fra opgør på fremmed græs, hvor de er det næstbedste mandskab i ligaen. Rent faktisk er det kun FC København, som har gjort det bedre end dem. John Lammers har virkelig fået styr på sin defensiv, men vi tror simpelthen ikke på, at den kan holde stand mod Paul Onuachu, Gustav Wikheim og alle de andre sultne midtjyske ulve.

FCM bliver bare ved med at vinde. Selv efter at have skiftet ud på cheftrænerposten er der ikke sket noget nævneværdigt med deres sejrsstime. I torsdags snuppede de således sejr nummer seks på stribe, og vi har meget svært ved at se, hvem der er i stand til at stoppe dem på nuværende tidspunkt. Både FC Nordsjælland, Brøndby og FC København er blevet besejret for nyligt. Derfor burde det også være en smal sag for dem at tage fra Blue Water Arena med en sejr. Også selvom de kun har haft et par dage til at restituere i. Deres trup er nemlig stor og spækket til randen med unge talenter og dygtige reserver. Det burde altså ikke være det store problem for dem at fokusere på to turneringer samtidigt.

Skal vi pege på en matchvinder, så bliver det deres target man på to meter, Paul Onuachu, da han er en kæmpe trussel i luftrummet.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,70.

Følg spilforslaget hos bwin