Det brasilianske flag der blafrer i vinden

Dagens bwin fidus: Atletico PR taber endnu en udekamp

Kamp: Vasco da Gama – Atletico PR
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 3,40 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Vasco da Gama ligger placeret faretruende tæt på nedrykningsstregen med blot fem kampe tilbage af sæsonen. Der skal altså meget snart tankes noget selvtillid og tre point. Vi tror, at begge dele kommer i aften, når de får besøg af Atletico PR hjemme i Rio de Janeiro. Udeholdet har således endnu ikke prøvet at vinde et ligaopgør på fremmed græs i sæsonen, og vi har meget svært ved at se dem snuppe sejren i aften. Særligt fordi de historisk set har det svært på Estádio Vasco da Gama. Her har de således blot vundet én gang på næsten to årtier.

Ingen slinger i Vasco-valsen

Værterne har gjort det ganske godt på eget græs i denne sæson. De har nemlig hentet hele 28 ud af deres 38 point via otte sejre, fire pointdelinger og fire nederlag med en samlet målscore på 26-22. Det er altså særligt her, de bliver nødt at spille godt, hvis de vil gøre sig nogen som helst forhåbninger om at redde livet i den bedste brasilianske fodboldrække. Tre point i aften ville være et meget stort skridt imod redning. Det vil således sende dem fra en 15. plads helt op 12. pladsen. Den giver endda adgang til Copa Sudamericana.

Gæsterne er totalt elendigt kørende på udebane i denne sæson. Sølle seks point er det blevet til i 16 forsøg via seks uafgjorte og ti tabte kampe med en samlet målscore på 5-20. Der er altså så sandelig problemer i begge ender af banen. De har mere end svært ved at score mål samtidig med, at de heller ikke holder buret rent. Det ville overhovedet ikke undre os, hvis de løber ind i endnu et nederlag på fremmed græs i aften. Incitamentet til at tage sejren og de tre point simpelthen er stærkere hos Vasco. Også selvom Atletico stadig kæmper stadig for at komme i top seks, hvilket vil sikre dem kvalifikation til Copa Libertadores. Nærmest samtlige af deres point bliver dog hentet hjemme på Arena da Baixada i Curitiba.

Yago Pikachu har godt nok ikke fået netmaskerne til at blafre i en måneds tid, men vi tror, at han ender med at blive matchvinder for værterne.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 3,40.

Følg spilforslaget hos bwin