Logoet for UEFA Nations League

Dagens bwin fidus: Teemu Pukki sikrer tre point til Finland

Kamp: Grækenland – Finland
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 4,33 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er en masse UEFA Nations League på programmet i dag, så det var bestemt ikke svært at finde frem til en fidus. Vi har dog valgt ikke at kigge på liga A og B, da vi mener, at den bedste værdi findes i liga C. Her tager Grækenland imod Finland hjemme i Athen. Det opgør synes vi lugter langt væk af en sejr til udeholdet. Finnerne har nemlig den tidligere Brøndby-bomber Teemu Pukki på holdkortet. Han scorer mål på samlebånd for tiden.

Pukki-power er nok til tre point

Værterne er ikke til at blive kloge på, da de simpelthen svinger alt for meget. I deres fire Nations League-opgør indtil videre er det blevet til to sejre og to nederlag med en samlet målscore på 3-4. For en måned siden mødte de Finland på udebane. Her var der aldrig den store tvivl om, hvem der ville vinde. Pyry Soiri bragte således finnerne i front kort inde i anden halvleg. Glen Kamara lukkede og slukkede med sin sene 2-0-scoring kort før tid. Vi forventer mere af samme skuffe i aften. Den eneste forskel er, at Teemu Pukki ligner det absolut bedste bud på en matchvinder.

Gæsterne har virkelig imponeret det seneste stykke tid, hvor det er blevet til fem sejre på stribe uden at indkassere et eneste mål. Først slog de Hviderusland med 2-0, og de efterfølgende tre kampe endte allesammen med 1-0-sejr mod Ungarn på hjemmebane og Estland både på eget og fremmed græs. Den tidligere Brøndby-bomber var i øvrigt den eneste som scorede for finnerne i denne periode, så han blev matchvinder tre gange i træk for sit landshold. Det kunne han også sagtens blive i Athen.

Umiddelbart har vi svært ved at se grækerne komme på tavlen, mens de også får yderst svært ved at sætte en stopper for brandvarme Teemu Pukki. En finsk sejr på 0-1 eller 0-2 er efter vores bedste overbevisning det klart bedste bud på et plausibelt resultat. I øvrigt er en sejr til Finland også nok til at vinde gruppen og derved sikre oprykning til liga B. De mangler altså bestemt ikke incitament til at tage alle tre point med hjem til Helsinki.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 4,33.

Følg spilforslaget hos bwin