Officielt logo for den engelske Checktrade EFL Trophy

Dagens bwin fidus: Black Cats banker Morecambe på Globe Arena

Kamp: Morecambe – Sunderland
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,75 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Morecambe er placeret tæt på nedrykningsstregen i Sky Bet League Two. Derudover har de tabt begge deres kampe i EFL Trophy, og i lørdags måtte de nøjes med 0-0 i en FA Cup-kamp mod Halifax fra National League. Der er altså bestemt ikke meget at smile over på Globe Arena for tiden. Så går det straks bedre for Sunderland. De ligger således i toppen af Sky Bet League One. Derudover har de vundet begge deres kampe i EFL Trophy og spillede sig i søndags videre til næste runde af FA Cuppen med en 1-2-sejr over Port Vale.

Sunderland er ikke til at spøge med

Hjemmeholdet har blot vundet tre af deres sidste ti opgør, mens fire er blevet tabt og tre er endt uden vinder. I denne periode er det blot blevet til to clean sheets. Det ene af dem kom som skrevet før i søndags mod et hold fra de lavere rækker. De har både offensive og defensive problemer, hvilket er hovedårsagen til, at vi har meget svært ved at se dem få point ud af deres anstregelser i aften. Det på trods af, at deres modstander nok bliver nødt til at spare spillere på grund af det hårde kampprogram.

Udeholdet skal i aktion mindre end 48 timer efter deres seneste opgør, men det burde ikke blive det store problem. De har en bred og talentfuld trup, og der burde være mere end nok kvalitet i den til at kunne dominere imod Morecambe, der ligger en division under dem. The Black Cats sparer med stor sandsynlig et par spillere, men det burde ikke have den store betydning. Begge hold spillede pokalbold i weekenden, så der både et par trætte stænger hos værterne og gæsterne.

Når man tænker på de to mandskabers vidt forskellige formkurver samt placering i deres respektive placering i både pokalturneringen og ligaen, så burde dette ende med en sikker sejr til Sunderland. Sidst de to mandskaber mødtes var den 28. august 2012, hvor to scoringer af James McClean sørgede for 2-0 til The Black Cats hjemme på The Stadium of Light. Vi tror på mere af samme skuffe i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,75.

Følg spilforslaget hos bwin