Valladolid holder et minuts stilhed

Dagens bwin fidus: Real Valladolid vinder igen-igen

Kamp:  Real Valladolid – Real Sporting de Gijón
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der skal spilles om en plads i La Liga på Estadio José Zorrilla, når Real Valladolid tager imod Real Sporting de Gijón i den første af to playoff-opgør. Selvom gæsterne endte højere oppe i tabellen end værterne efter 42 kampe, så er hjemmeholdet blevet gjort til forhåndsfavoritter af bookmakeren bwin. Det er der da også en rigtig god grund til.  Udeholdet er nemlig inde i en rigtig skidt stime på det værst tænkelige tidspunkt af sæsonen.

Vidt forskellige formkurver

Gijon har således tabt fire ud af deres sidste fem kampe med en samlet målscore på 10-5. Først måtte de se sig slået med 2-1 på udebane af Real Zaragoza. Derefter led de så et 2-3-nederlag på hjemmebane til Barcelonas B-hold. Seks dage senere tabte de for tredje gang i træk – denne gang med 1-0 på udebane til CD Tenerife. Deres eneste sejr i de seneste fem forsøg var den 27. maj på hjemmebane mod Granada CF, som blev slået med cifrene 2-1. I lørdags tabte de igen-igen – denne gang med hele 3-0 på udebane til Cordoba CF. Som om fire ud af fem nederlag ikke er slemt nok, så har de altså heller ikke formået at holde buret en eneste gang i mere end én måned.

Så går det straks bedre for Valladolid. De har nemlig snuppet fire sejre ud af fem mulige med en samlet målscore på 13-6. De startede ud med at slå CD Numancia med 0-1 på udebane. Derefter besejrede de så Albacete Balompié med 3-2 på hjemmebane. Deres tredje sejr i træk kom mod Lorca FC, der blev banket sønder og sammen med hele 1-5 på udebane. Det blev godt nok til et 3-2-nederlag mod Zaragoza den 27. maj, men det er heller ikke så overraskende, når man tænker på, at de også er et tophold. I lørdags slog de stensikkert CA Osasuna med 2-0 på hjemmebane. Det er altså blevet til to clean sheets den sidste måneds tid.

Når man tænker på de to mandskabers vidt forskellige formkurver, og at værterne har meget mere selvtillid end gæsterne, så synes vi, at det her lugter lidt af hjemmesejr.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin