Norges flag på skrå

Dagens bwin fidus: Nedturen fortsætter for Panama

Kamp:  Norge – Panama
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,85 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Selvom det norske landshold ikke har formået at kvalificere sig til et eneste verdensmesterskab i fodbold siden 1998, og det panamanske landshold for første gang nogensinde er at finde ved en slutrunde, så synes vi stadig, at der er stor kvalitetsforskel på de her to landshold. Norge har nemlig både bedre spillere og en mere opadgående formkurve end Panama har. Derfor tror vi da også mest af alt på en hjemmesejr, når de to nationer støder sammen i Oslo på Ullevaal Stadion i aften.

Vidt forskellige formkurver

Værterne har vundet deres sidste tre kampe i træk over henholdsvis Island (2-3), Albanien (0-1) og Australien (4-1). De har altså formået at besejre to mandskaber, som har kvalificeret sig til sommerens slutrunde i Ruland. En hel del af deres spillere har endda set rigtig skarpe ud i de tre kampe. Ola Kamara noterede sig således for en hattrick mod Australien, mens Joshua King både scorede og assisterede imod Island i lørdags. Det er altså bestemt ikke formstærke angribere, som nordmændene mangler på nuværende tidspunkt.

Gæsterne har derimod ikke gjort det særlig godt det seneste stykke tid. I deres sidste seks forsøg har de tabt halvdelen af deres opgør, mens det blot er blevet til en enkelt sejr og to uafgjorte. Nederlagene er kommet mod henholdsvis Iran (2-1), Danmark (1-0) og Schweiz (6-0). Den eneste nation som de har formået at besejre var upåagtede Trinidad & Tobago den 18. april med 0-1. Som man nok kan se, er der ikke blevet tanket særlig meget selvtillid.

Selvom Panamas defensiv er svær at bryde ned, så har vi alligevel på fornemmelsen, at Norge kommer på tavlen mindst en enkelt gang. Vi har derimod rigtig svært ved at se udeholdet score i denne kamp, da de simpelthen ikke rigtig har nogle skarpe angribere for tiden. Rent faktisk er det blot blevet til en enkelt scoring i deres sidste fire kampe.

Nordmændene burde være stærke nok til at slå det panamanske landshold. Særligt når man tænker på, at har tanket en masse selvtillid med tre sejre på stribe.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,85.

Følg spilforslaget hos bwin