Schweizisk og japansk flag

Dagens bwin fidus: Sejrsvante schweizere jævner Japan med jorden

Kamp:  Schweiz – Japan
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,65 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Både Schweiz og Japan skal med til sommerens slutrunde i Rusland, men værterne er en hel del bedre kørende end gæsterne på nuværende tidspunkt. Schweizerne har således ikke tabt en eneste fodboldkamp siden den 10. oktober, hvor de måtte se sig slået med 2-0 på udebane til europamestrene fra Portugal. Japanerne har derimod ikke snuppet en sejr i deres sidste fire forsøg, hvor det er blevet til hele tre nederlag og blot en enkelt uafgjort. Derfor tror vi også mest af alt på, at det ender med en hjemmesejr på Cornaredo Stadium i Lugano.

Sejrsvante schweizere jævner Japan

Som skrevet før har det schweiziske landshold ikke tabt i mere end et halvt år. I den periode er det blevet til tre sejre og to uafgjorte med en samlet målscore på 9-1. Denne flotte stime startede, da de slog Nordirland med 0-1 på udebane i den første af to playoff-opgør om en VM-billet. I den omvendte kamp bookede de billetten med et 0-0-resultat. I marts måned besejrede de først Grækenland med 0-1 på udebane, og derefter bankede de Panama med tenniscifrene 6-0. Mod Spanien i søndags tog de endnu en flot skalp, da Ricardo Rodriguez sørgede for 1-1. Hjemmeholdet er altså virkelig svære at score imod, da de har holdt buret rent fire ud af fem gange.

Det japanske landshold er derimod inde i en elendig stime. Den startede da de måtte se sig slået med hele 1-4 af Sydkorea på udebane i VM-kvalifikationen. Derefter formåede de kun at få 1-1 med Mali på udebane. Mod Ukraine blev de besejret med 1-2 på hjemmebane, og da de mødte Ghana forrige onsdag tabte de igen-igen – denne gang med 0-2 på hjemmebane. De har altså både problemer med at score mere end én gang, og derudover kan de ikke finde ud af holde clean sheets.

En rigtig dårlig kombination som sagtens kan komme til at koste mod de sejrsvante schweizere. Det tror vi også, at det kommer til. Særligt fordi Schweiz spiller på hjemmebane og er ekstremt godt kørende på eget græs.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,65.

Følg spilforslaget hos bwin