Dagens bwin fidus: Ståle Solbakken fortsætter sejrsstimen

Kamp: FC København – CSKA Sofia
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,53 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det kan godt være, at Ståle Solbakken og FC København havde en svær sæsonstart, men det må man så sandelig sige, at de har fået lagt bag sig. De har således vundet deres seneste syv kampe i træk. Det er endda også blevet til fem clean sheets i processen. Efter en 1-2-sejr på udebane over CSKA Sofia fra Bulgarien, skal FCK så gøre arbejdet færdigt hjemme i Parken. Det er helt sikkert en overkommelig opgave for et mandskab sprængfyldt med selvtillid og en brandvarm Viktor Fischer på holdkortet.

Syv sejre på stribe

Som skrevet før så har løverne fra hovedstaden snuppet intet mindre end syv sejre på stribe, og det er en ganske solid sejrsstime, som de har fået sat sammen. Først bankede de Hobro med 0-3 på DS Arena, og da turen gik til Island, slog de Stjarnan med 0-2. Derefter smadrede de AaB med hele 4-0 hjemme i egen hule og blot fire dage senere var det så Stjarnan til at blive gennemtæsket med 5-0. I deres seneste to Superliga-kampe er det så blevet til en 0-1-sejr over OB på Fyn samt en 3-1-sejr på eget græs i New Firm. Det var i øvrigt deres første sejr over ærkerivalerne fra Brøndby i mere end 400 dage. Det har helt sikkert betydet, at de har fået tanket en masse selvtillid inden returopgøret mod bulgarerne.

Viktor Fischer ser i øvrigt totalt ustoppelig ud i denne sæson. Selvom han kun har været involveret i ni opgør indtil videre, så har han allerede noteret sig for fem scoringer og seks oplæg. Den tidligere Ajax-angriber har altså allerede været involveret i intet mindre end 11 mål. Det må siges at være mere end godkendt, og han kunne sagtens notere sig for både mål og oplæg i aften.

Vi har svært ved at se, CSKA Sofia få noget ud af dette opgør. Særligt fordi Ståle Solbakkens spillere vil gøre alt for at holde liv i deres imponerende sejrsstime. Det ligner umiddelbart den ottende vunde kamp i træk, og Viktor Fischer kunne i øvrigt godt komme på måltavlen for fjerde hjemmekamp på stribe.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,53.

Følg spilforslaget hos bwin