Et byskilt i Horsens

Dagens bwin fidus: Ulvene bider fra sig på CASA Arena

Kamp: AC Horsens – FC Midtjylland
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,78 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Den Gule Fare overraskede alt og alle i denne Alka Superliga-sæson, da de formåede at slutte i top seks og derved sikre sig en plads i mesterskabsslutspillet. Hele fodbold Danmark havde nemlig regnet med, at de skulle kæmpe om nedrykning, men Bo Henriksen og co. tog fusen på kritikerne og scorede tonsvis af mål på dødbolde. Nu skal de dog møde et mandskab som er mindst lige så skarpe på standardsituationer. Det er nemlig mesterskabskandidaterne fra FC Midtjylland, som slår et smut forbi CASA Arena. Sidst de besøgte Horsens endte med en 0-2-sejr. Det kunne godt blive mere af samme skuffe i aften.

Det bliver en dødboldskamp

Hjemmeholdet har godt nok ikke tabt i deres seneste seks kampe, men de har heller ikke vundet i deres sidste fem opgør. De har nemlig spillet 1-1 fem gange i træk med henholdsvis Randers FC på hjemmebane, AGF på hjemmebane, AaB på udebane, Brøndby IF på hjemmebane og Lyngby på udebane. De er altså svære at slå, men de er ikke så svære at få point imod. AC Horsens er nemlig det hold i Superligaen, som har spillet uafgjort flest gange. Hele 14 gange har de gået fra banen med et enkelt point på kontoen. Det tror vi dog ikke på kommer til at ske mod de midtjyske ulve.

FC Midtjyllands kampe ender nemlig nærmest aldrig med et kryds. Kun tre gange i denne sæson er det sket, at de har delt pointene med deres modstandere. Det var mod FC Nordsjælland på udebane (1-1), Lyngby på udebane (2-2) og Lyngby på hjemmebane (1-1). Der er ikke den store tvivl om, at det her bliver en dødboldskamp, og her tror vi mere på udeholdet end hjemmeholdet. Den Gule Fare har nemlig allerede sikret sig deres målsætning om at undgå nedrykning. Derfor har vi også på fornemmelsen, at de ser deres næste ti opgør som gratis kampe.

Derudover må de undvære to-meter-manden Simon Okosun samt den hårdtarbejdende Oliver Drost, da de begge to har karantæne, og det er et stort tab for Bo Henriksens mandskab. De har nemlig ikke en særlig stor trup, og reserverne er ikke i nærheden af at være lige så gode som deres stamspillere. Det regner vi med bliver udslagsgivende i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,78 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin