Dagens bwin fidus: Masser af kasser på Anfield

Kamp: Liverpool – Manchester City 
Fidusen: Over 2,5 mål
Odds: 1,62 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Når Liverpool og Manchester City mødes, så er der nærmest garanti for mål. Det er således ikke endt 0-0 mellem de to mandskaber siden den 21. februar 2010, hvor det endte målløst på Etihad Stadium. Siden da har de to hold mødtes 19 gange, og der er blevet scoret hele 64 mål i de opgør. Det vil sige, at der i gennemsnit kommer over tre mål, hver gang The Reds og The Citizens støder sammen. Vi tror helt sikkert også på, at der kommer masser af kasser på Anfield Road i aften.

Det lugter langt væk af en målfest

Det går som skrevet før sjældent kedeligt for sig, når Liverpool og Manchester City støder sammen. De har allerede mødtes to gange i denne sæson, og i de to opgør er der blevet scoret intet mindre end 12 mål. The Citizens sønderbankede nemlig The Reds med 5-0 på Etihad. Jürgen Klopps tropper fik dog hævn på Anfield, da de slog Pep Guardiolas mandskab med 4-3 i et sindsoprivende opgør.

Det er heller ikke særlig svært at se, hvor målene skal komme fra. Mohamed Salah har nemlig været totalt ustoppelig foran kassen i denne sæson, og han har allerede nettet 36 gange for The Reds. Derudover så er både Sergio Agüero og Raheem Sterling også yderst målfarlige. De har nemlig noteret sig for 51 mål og 14 assists tilsammen for The Citizens. Selvom førstnævnte døjer med småskavanker, så regner Pep Guardiola med at bruge ham som en joker fra bænken i anden halvleg. Han kan altså sagtens komme i spil, selvom han har siddet ude siden han blev skadet i 1-0-sejren over Chelsea den 1. marts.

Det er dog ikke kun de tre målmaskiner, som man skal holde et vågent øje med i aften. Både Kevin De Bruyne, Roberto Firmino, Gabriel Jesus, Sadio Mané og Leroy Sané har nemlig lavet et tocifret antal mål i denne sæson. Der er altså tonsvis af målscorere fordelt mellem de to mandskaber, og vi har simpelthen svært ved at se, at det skulle blive en kedelig affære, hvor der ikke bliver scoret minimum tre mål. Begge hold kommer på tavlen og en af de to mandskaber scorer mindst to gange.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer over 2,5 mål i kampen til odds 1,62.

Følg spilforslaget hos bwin