Dagens bwin fidus: Sheffield Wednesday vinder på Stadium of Light

Kamp: Sunderland – Sheffield Wednesday
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Sunderland og Sheffield Wednesday ramler sammen på Stadium of Light i dag klokken 16:00 i et vaskeægte bundbrag. Hjemmeholdet ligger nemlig næstsidst i EFL Championship og er godt på vej til deres anden nedrykning i træk. Udeholdet er placeret på en 17. plads, men behøver ikke rigtig bekymre sig særlig meget om nedrykningsstregen. De har nemlig slået et godt hul til de øvrige bundhold. Derfor tror vi også, at Sheffield Wednesday vil spille mere frit mod The Black Cats. Det kunne sagtens udmønte sig i tre point mod et af ligaens ringeste hjemmehold.

Skidt spillende på Stadium of Light

Sunderland har ikke gjort det særlig godt foran deres egne fans i denne sæson. Det er rent faktisk kun blevet til to sejre ud af 19 mulige, mens de har spillet uafgjort seks gange og tabt hele 11 opgør med en samlet målscore på 17-33. I deres seneste fem hjemmekampe har de rent faktisk kun fået et enkelt point ud af deres anstregelser, da de har tabt til henholdsvis Preston North End (0-2), Aston Villa (0-3), Brentford (0-2) og Ipswich Town (0-2). Deres eneste point på eget græs i rigtig lang tid kom den 24. februar, da de spillede 3-3 med Middlesbrough. Man skal altså slet ikke regne med det store fra hjemmeholdet i dag.

Selvom Sheffield Wednesday ikke ligefrem har imponeret på udebane i denne sæson, så tror vi stadig, at de kan slå The Black Cats. Det er blevet til 19 point i 19 udekampe, da de har vundet fire, spillet syv uafgjort og tabt otte med en samlet målscore på 16-24, og selvom det ikke er en særlig overbevisende statistik, så er Sunderland simpelthen så sørgelige, at vi føler os sikre på, at de skuffer deres trofaste fans igen-igen. Vi kan ikke rigtig se, hvem The Black Cats skulle være i stand til at slå på nuværende tidspunkt.

Sheffield Wednesday vandt i øvrigt deres seneste opgør på fremmed græs med 1-2 over Leeds United, så de har en succesoplevelse frisk i erindringen. Vi tror, at de tanker endnu mere selvtillid på The Stadium of Light og tager tre point mod et mandskab der allerede er så godt som sikre på at rykke ned i Sky Bet League One.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,70.

Følg spilforslaget hos bwin