Svensk og tysk flag der blafrer

Dagens bwin fidus: Ikke mere slinger i den tyske vals

Kamp: Tyskland – Sverige
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,50 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Tyskland fik den værst tænkelig start på deres slutrunde med et 0-1-nederlag til Mexico. Sverige fik derimod den bedst tænkelig start på deres VM, da de slog Sydkorea med 1-0. Nu mødes de to mandskaber så i anden kamp, og det lugter langt væk af en sejr til de regerende tyske verdensmestre. Særligt fordi svenskerne sagtens kan nøjes med uafgjort, og de kan endda også leve med at tabe dette opgør. Tyskerne kan til gengæld kun bruge en sejr og alle tre point, da alt andet vil være en kæmpe skuffelse.

Die Mannschaft kan kun bruge en sejr

Joachim Löw og de tyske spillere lignede langt fra en flok regerende verdensmestre mod Mexico. De spillede både langsomt og ideforladt, mens deres defensive organisation heller ikke var til stede. Det tegner dog til, at der kommer andre boller på suppen mod det svenske landshold, da der simpelthen ikke er råd til flere fejltagelser nu. Der er nemlig tårnhøje forventninger til Die Mannschaft, og hvis ikke de kommer til minimum semifinalen, så vil der helt sikkert rulle hoveder.

Janne Andersson og de svenske spillere er der derimod ikke særlig store forventninger til. Det var faktisk noget af en bedrift bare at kvalificere sig til verdensmesterskaberne, da de sendte store fodboldnationer som Holland og Italien ud i mørket. Deres defensiv er det stærkeste våben, som de har, og det er den, som der skal sørge for videre avancement fra gruppen. Der er rent faktisk ikke blevet scoret imod dem i mere end 300 minutter. Den stime tror vi dog stopper brat imod et toptændt tysk mandskab, som der er pisket til sejr.

Både Timo Werner, Mario Gomez og Thomas Müller er målmaskiner, og det ville undre os meget, hvis ikke mindst en af dem kommer på tavlen mod Sverige. Særligt fordi de alle tre underpræsterede mod mexicanerne, og derfor både har noget at bevise og revanchere. Vi tror på tysk sejr. Også selvom den svenske defensiv har set super stabil ud de sidste mange måneder.

Derfor er dagens bwin fidus, at Tyskland vinder kampen til odds 1,50.

Følg spilforslaget hos bwin