Costaricansk og brasiliansk flag der blafrer

Dagens bwin fidus: Brasiliansk sambabold mod Costa Rica

Kamp: Brasilien – Costa Rica
Fidusen: Over 2,5 mål
Odds: 1,85 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Brasilien spillede langt fra en særlig god kamp mod Schweiz, og det blev de straffet for. Opgøret endte nemlig 1-1, og det var en rigtig dårlig start på slutrunden for dem. Nu skal de så vise deres trofaste fans, at den dårlige præstation var enlig svale. Den eneste måde at gøre det på, er ved at udradere Costa Rica og vinde en storsejr. Det burde da også være muligt, når man tænker på, at Tite har både Neymar, Coutinho, Willian, Jesus og mange andre store stjerner på sit holdkort.

Brasiliansk sambabold

Den første halve time af opgøret mod schweizerne, så det ellers rigtig lovende ud for de brasilianske sambaspillere. Philippe Coutinho bragte dem foran på et brag af et langskud allerede efter tyve minutter, men så var det som om, at gassen stille og roligt begyndte at gå af ballonen igen. Det udnyttede Schweiz til at få udlignet på et hjørnespark fem minutter inde i anden halvleg, og så var der ellers bragt balance i regnskabet. Schweizerne forsvarede sig med næb og klør i resten af kampen, og det var nok til at få et enkelt point ud af deres anstregelser. Det kan hverken de brasilianske spillere, fans eller træner være tilfreds med.

Derfor bliver de simpelthen også nødt til at komme ud med ild i øjnene mod costaricanerne. Intet andet end en storsejr kan tilfredsstille den kæmpestore fodboldnation, som har ventet på at løfte VM-trofæet i 16 år eller siden VM 2002 i Japan og Sydkorea. Særligt verdens dyreste fodboldspiller Neymar har noget at bevise. Han spillede nemlig ikke en særlig god kamp mod Schweiz. Der blev nærmest brugt mere tid på at rulle rundt og beklage sig, end der blev på at spille fodbold. Hans topniveau er dog tårnhøjt, og vi tror, at han finder det frem i dag.

Neymar burde komme på tavlen mindst én gang, og så sætter vi vores lid til, at en af de store stjerner får netmaskerne til at blafre et par gange. Vi regner altså med, at der bliver scoret mindst tre gange.

Derfor er dagens bwin fidus, at der bliver scoret over 2,5 mål til odds 1,72.

Følg spilforslaget hos bwin