Senegalesisk flag der blafrer i vinden

Dagens bwin fidus: De senegalesiske løver bider fra sig igen

Kamp: Japan – Senegal
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,25 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Japan fik en kæmpe gave af Carlos Sanchez fra Colombia i den første kamp, da han tog bolden med hånden inde i feltet og derved modtog et rødt kort og lavede straffespark. Det scorede Shinji Kagawa på, og selvom colombianerne fik udlignet, så endte japanerne stadig med at snuppe en 2-1-sejr. De senegalesiske løver viste derimod tænder mod Polen, hvor de spillede rigtig godt og vandt med 1-2. Begge mandskaber har altså tre point inden deres indbyrdes opgør, og en eventuel vinder kan sikre sig en plads i 1/8-finalen. Det tror vi på, at Senegal gør.

Senegal er stærkere

Senegaleserne var kolde og kyniske mod polakkerne, da de via et afrettet skud og et kæmpe forsvarskoks scorede to mål indenfor den første time. Selvom Polen fik scoret et trøstemål til sidst, så var der stadig stor senegalesisk glæde efter slutfløjtet. Nu skal de så forsøge at følge op på den flotte præstation mod Japan, og hvis de kan det, så er de allerede videre fra gruppespillet. Sidst Senegal var med til VM var i 2002, hvor de kæmpede sig hele vejen til kvartfinalen. Kan de gøre noget lignende igen efter 16 års fravær må det siges at være intet andet end imponerende.

Japanerne står til gengæld også med rigtig gode kort på hånden efter deres sejr i åbningskampen. Det var dog på et lidt billigere grundlag end senegaleserne, da de trods alt spillede 11 mod 10 i hele opgøret. Derudover skal man selvfølgelig heller ikke glemme, at de bragte sig foran fra 11-meter-pletten efter tre minutter. Det må siges at være rimelig gode arbejdsbetingelser for at snuppe tre point.

Vi har klart mere fidus til Sadio Mané og co., da de rent faktisk skulle vise deres topform mod Polen for at vinde. Japan fik derimod nærmest foræret deres tre point efter en torskedum beslutning af den colombianske midtbanemand Carlos Sanchez. De senegalesiske hurtigløbere kommer til at gøre rigtig ondt på det japanske frosvar, og de burde fortsætte deres fornemme takter fra kampen mod Polen.

Derfor er dagens bwin fidus, at Senegal vinder kampen til odds 2,25.

Følg spilforslaget hos bwin