Tromsøs hjemmebane

Dagens bwin fidus: De norske mestre snupper endnu en sejr

Kamp: Tromsø – Rosenborg
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,95 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Tromsø skal på en rigtig svær opgave hjemme på Alfheim Stadion, når Mike Jensen og de norske mestre fra Rosenborg kommer på besøg. Sidste sæsons topscorer i Eliteserien Nicklas Bendtner er godt nok stadig skadet, men vi har stadig på fornemmelsen, at gæsterne godt kan trække sig sejrrigt ud af duellen med værterne og derved snuppe sejren samt alle tre point med hjem til Trondheim. Særligt fordi at de er rigtig godt kørende på fremmed græs.

Vidt forskellige formkurver

Rosenborg har nemlig ikke tabt en eneste udekamp siden den 11. marts, hvor de tabte med 1-0 til Sarpsborg 08. I det efterfølgende opgør på udebane spillede de 0-0 med Odds Ballklubb, men siden da har de overhovedet ikke kigget sig tilbage.

Først slog de Bodø/Glimt med 0-1 i Eliteserien, for derefter at ekspedere Trygg/Lade ud af pokalen med en 2-4-sejr. I den norske Super Cup skulle de op imod Lillestrøm, og den kamp blev også vundet med 0-1. Strømgodset blev slået med samme cifre i det efterfølgende ligaopgør. I de næste to pokalkampe slog de henholdsvis Steinkjer med 0-5 og Brattvag med 0-1. Deres seneste to Eliteserien-opgør på fremmed græs har været mod Stabæk og Haugesund, som blev slået med henholdsvis 0-1 og 1-2. De norske mestre har altså vundet intet mindre end otte udekampe i streg, og det kunne sagtens blive til ni på stribe i aften.

Tromsø er nemlig ikke særlig godt kørende for tiden med tre sejre og tre nederlag i deres sidste seks opgør. De har slået upåagtede Alta ud af pokalturneringen, men her skulle du bruge forlænget spilletid. Derudover har de formået at besejre Bodø/Glimt og Vålerenga, mens det er blevet til nederlag mod både Brann, Lillestrøm og Haugesund. Derfor tror vi heller ikke umiddelbart på, at de er stand til at slå de norske mestre på hjemmebane.

Særligt ikke når man tænker på, at Rosenborg historisk set har gjort det ganske godt på Alfheim Stadion. I deres sidste fire besøg har de snuppet tre sejre og spillet en enkelt uafgjort, mens den sidste Tromsø ligger helt tilbage i 2013. Det er altså mere end fire år siden, at Rosenborg har tabt på netop dette stadion.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,95.

Følg spilforslaget hos bwin