Brasiliansk og østrigsk flag blafrer i vinden

Dagens bwin fidus: Østrigs sejrstime stopper i dag

Kamp: Østrig – Brasilien
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,50 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det østrigske landshold har vundet deres seneste syv kampe på stribe. I søndags tog de en rigtig flop skalp ved at besejre de tyske verdensmestre med 2-1. Nu kommer Brasilien så på besøg, og vi tror, at værterne kommer til at få det svært i Wien på Ernst Happel Stadion. Gæsterne har nemlig holdt rent bur i deres sidste fire opgør på stribe, og derudover er deres offensive omdrejningspunkt Neymar tilbage fra sin seriøse fodskade. Det kunne godt blive ensbetynde med, at der bliver sat en stopper for den østrigske sejrsstime i dag.

Brasilien er bare bedre

Brasilianerne har ikke tabt en eneste landskamp i mere end et år. Sidst de forlod banen som tabere var den 9. juni, hvor de måtte se sig slået med 0-1 af Argentina på udebane. Siden da er det blevet til en 0-4-sejr på udebane over Australien, en 2-0-sejr på hjemmebane over Ecuador. Derefter spillede de 1-1 og 0-0 på udebane med henholdsvis Colombia og Bolivia. Herefter slog de Chile med 3-0 på hjemmebane og Japan med 1-3 på udebane, før de spillede 0-0 med England på udebane. I deres sidste tre kampe har de slået henholdsvis Rusland med 0-3 på udebane, Tyskland med 0-1 på udebane og Kroatien med 2-0 på hjemmebane.

Det er altså både en toptunet offensiv og en super solid defensiv, som det brasilianske landshold har på nuværende tidspunkt. De scorer nærmest hver eneste gang de spiller, og det er rigtig sjældent, at modstanderne får lov at lave mål mod dem. Det er en rigtig god kombination forud for et verdensmesterskab, og med Neymar tilbage som det offensive omdrejningspunkt efter sin seriøse fodskade, så kan de komme rigtig langt til sommerens slutrunde i Rusland.

Først og fremmest skal de da vise deres topform ved at sætte en stopper for Østrigs sejrstime. Det tror vi da også, at de brasilianske sambaspillere er i stand til. Særligt fordi deres største stjerne og verdens dyreste fodboldspiller Neymar er tilbage i fuldt flor. Han kunne godt gå hen og blive udslagsgivende og/eller kampafgørende i dag.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,50.

Følg spilforslaget hos bwin