Officielt logo for FC Ilves fra Finland

Dagens bwin fidus: FC Ilves gør det onde ved Kuopion Palloseura

Kamp: Kuopion Palloseura – FC Ilves
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 4,25 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

FC Ilves elsker simpelthen at spille imod lige netop Kuopion Palloseura. Rent faktisk har de aldrig prøvet tabe til dem. I deres sidste fjorten indbyrdes kampe er det nemlig endt med tretten sejre til FC Ilves og ingen til Kuopion Palloseura. Det sidste opgør endte nemlig uden vinder. Nu mødes de så igen, og oddset på en udesejr er simpelthen for højt til ikke at smide en skilling efter. Særligt fordi der blot er tre point imellem de to mandskaber i tabellen.

Tretten i træk

De første to indbyrdes kampe mellem disse to hold var i starten af 2015, hvor Ilves vandt med 1-2 på udebane og spillede 3-3 på hjemmebane. Derved ekspederede de KuPS ud af Liga Cuppen. Omkring et halvt år efter mødtes de så igen – denne gang i ligaen. Her vandt Ilves med 1-0 på hjemmebane. To måneder senere skete præcis det samme så igen, da KuPS måtte se sig slået med samme cifre på udebane. Blot tre dage efter havde de endda muligheden for revanche, men tabte med 1-2 på hjemmebane.

I starten af 2016 slog Ilves atter engang KuPS ud af Liga Cuppen – denne gang med en 2-1-sejr på hjemmebane. I både april og juni måned samme år vandt Ilves med 1-0 – først på hjemmebane og derefter på udebane. I september måned blev det til endnu et KuPS-nederlag – denne gang med 1-2 på hjemmebane.

De to mandskaber mødtes fire gange alt i alt sidste år, og alle fire opgør endte med en sejr til Ilves. Tre gange 1-0 og en enkelt 2-1-sejr blev det til. Sidst de to mandskaber mødte hinanden var den 15. april, og det kommer ikke som den store overraskelse, at KuPS tabte igen-igen.

De kom endda foran efter 10 minutter på en scoring af Rasmus Karjalainen, men lige lidt hjalp det. Marius Noubissi fik udlignet ti minutter inden pausen, og med sin anden scoring afgjorde han sagerne efter 79 minutter. Det var tolvte gang i træk, at Ilves vandt. Vi tror på mere af samme skuffe i aften og håber på at firedoble vores indskud.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 4,25.

Følg spilforslaget hos bwin