Trelleborgs Stadion

Dagens bwin fidus: Trelleborgs vinder på Vångavallen

Kamp:  Trelleborgs IF – Brommapojkarna
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,05 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er et vaskeægte bundbrag mellem to oprykkere i Allsvenskan, når Trelleborgs IF tager imod Brommapojkarna på Vångavallen. Hjemmeholdet har generelt været skuffende på eget græs, hvor de tabte deres første fire kampe, men det blev dog til en flot hjemmesejr over de svenske mestre fra Malmø FF forrige søndag. Udeholdet er til gengæld elendigt kørende på fremmed græs, hvor de har tabt samtlige fire opgør, som de har spillet. Som om det ikke var slemt nok, så har de endda også indkasseret tolv mål i processen, hvilket giver et snit på tre mål imod per udekamp.

Vångavallen har ikke kunstgræs

Værterne har svinget en hel del i deres sidste fire opgør. Den 29. april vandt de på rigtig imponerende vis med 1-2 på udebane over topholdet IFK Norrköping, men derefter måtte de så se sig slået med 0-3 af BK Häcken på hjemmebane. Det efterfølgende opgør var den førnævnte 1-0-sejr over Malmø, men de kom dog hurtigt ned på jorden igen, da det blot blev til 1-1 med bundholdet IK Sirius FK på udebane. De svingende resultater betyder også, at der kun er to point ned til den faretruende nedrykningsstreg. Hvis de kan formå at slå Brommapojkarna vil de hoppe op på en delt 11 .plads – á point med Östersunds FK. Det er altså bestemt ikke incitament til at vinde, som de kommer til at mangle i aften.

Gæsterne er som skrevet før dårligt spillende væk fra deres eget stadion. Det hænger til dels sammen med, at de er vant til at spille på kunstgræs. Banen på Vångavallen er dog ikke lavet af plastik, og det er en kæmpe ulempe for udeholdet. Det tror vi helt sikkert også kommer til at spille en stor rolle for dem i dette opgør, som det i øvrigt også har gjort generelt i sæsonen.

Vi har på fornemmelsen, at Trelleborgs kommer til at trække det længste strå. Brommapojkarna lukker rigtig mange mål ind, når de spiller væk fra deres kunstgræsbane, og det kunne sagtens blive udslagsgivende på Vångavallen.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,05.

Følg spilforslaget hos bwin