Danmarks nationalstadion Telia Parken

Dagens bwin fidus: Løverne og De Hvii’e kommer på tavlen

Kamp: FC København – AGF
Fidusen: Begge hold scorer
Odds: 1,85 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

FC København og AGF skal duellere om en plads i Europa League. Telia Parken ligger græstæppe til. Her plejer De Hvii’e virkelig ikke at gøre det særligt godt. Århusianerne har således tabt deres sidste fire kampe på stribe i Danmarks nationalarena. De har rent faktisk ikke formået at snuppe en sejr siden 2009. Løverne er altså klokkeklare favoritter, men sådan som Ståle Solbakkens spillere har præsteret de sidste par uger, skal man absolut ikke taget noget for givet. Vi synes faktisk, at det lugter lidt af mål i begge ender.

Mål i begge ender

Københavnerne har indkasseret mindst et enkelt mål i deres seneste seks kampe på eget græs. Århusianerne kun har holdt buret rent én gang i deres sidste ti forsøg. Der er altså ikke den store tvivl om, at det er to defensiver med store problemer, som sætter hinanden stævne i aften. Både FCK og AGF formåede godt nok at holde modstanderen fra at score i deres seneste kamp, men det ændrer ikke på, at begge mandskaber generelt har haft store defensive problemer i de sidste mange uger. Særligt værterne har haft en elendig pointhøst i deres foregående fire opgør, hvor det blot er blevet til to nederlag og to uafgjorte med en samlet målscore på 1-4.

Så går det straks en hel del bedre for gæsterne. De er rent faktisk ubesejrede i deres foregående fem kampe, hvor de har vundet fire og spillet en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 15-8. Man skal altså bestemt ikke afskrive AGF bare fordi, at de historisk set har det rigtig svært i løvernes hule. Martin Pusic er godt nok i karantæne, men de har andre målscorere på holdkortet. Både Niklas Backman, Jens Stage, Bror Blume, Jakob Ankersen, Tobias Sana og Kasper Junker har været på tavlen for nyligt, så det er ikke fordi, at det bliver umuligt for David Nielsen og co. at score i aften.

Når man tænker på, at Ståle Solbakkens spillere er pisket til sejr samt De Hvii’e er rigtig godt kørende, så burde der komme mindst et mål til hvert mandskab.

Derfor er dagens bwin fidus, at begge hold scorer i kampen til odds 1,85.

Følg spilforslaget hos bwin