Norrköpings hjemmebane

Dagens bwin fidus: Sundsvall får stryg på Nya Parken

Kamp: Norrköping – Sundsvall
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,60 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er to mandskaber med vidt forskellige formkurver, som der sætter hinanden stævne på Nya Parken i aften klokken 19:00. Norrköping har nemlig vundet deres sidste tre opgør i træk, mens Sundsvall endnu ikke har prøvet at vinde to ligakampe på stribe i denne sæson. Hjemmeholdet har været rigtig godt kørende på eget græs, da de har vundet fire ud af deres fem opgør, mens udeholdet har været skidt spillende på fremmed græs, hvor de blot har fået et enkelt point.

Norrköping er bare bedre

Værterne har fået det maksimale antal point i deres seneste tre kampe mod henholdsvis Östersunds FK, IFK Göteborg og Dalkurd FF. De slog nemlig både Östersunds og Göteborg med 0-2 på udebane, mens Dalkurd blev besejret med 4-2 på hjemmebane. Efter de første ni runder af sæsonen, er Norrköping placeret på en flot tredjeplads med 19 point, hvilket er tre mindre end ubesejrede AIK Stockholm på andenpladsen. Kalle Holmberg og den tidligere FCN-spiller David Moberg Karlsson har været de store oplevelser denne sæson. Begge spillere står noteret for fire scoringer og et enkelt oplæg. Derudover scorede duoen en gang hver mod i 4-2-sejren over Dalkurd i lørdags.

Gæsterne er derimod rigtig svære at blive kloge på. I deres sidste fem opgør er det således blevet til to sejre, to nederlag og en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 12-9. Set over hele sæsonen har de skrabet tolv point sammen i otte kampe, hvilket placerer dem på delt niendeplads – á point med Göteborg. Romain Gall og Linus Hallenius er deres klart farligste spillere, da de har lavet fem mål og to assists hver.

Vi har ikke den store fidus til Sundsvall i aften, da de simpelthen svinger for meget. Derudover er elleve ud af deres tolv point kommet i deres seks hjemmekampe. Norrköping er stærkt spillende på eget græs, og vi har på fornemmelsen, at de trækker sig sejrrigt ud af denne duel og snupper de tre point. Det bliver de også nødt til, hvis de vil følge med Hammarby og AIK i toppen af tabellen.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,60.

Følg spilforslaget hos bwin