Burnleys hjemmebane Turf Moor

Dagens bwin fidus: The Citizens forsætter sejrsstimen

Kamp: Burnley – Manchester City
Fidusen: Udeholdet vinder første halvleg
Odds: 1,67 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Burnley har ikke forladt banen som sejrsherre i deres sidste ni kampe, og nu skal de op imod mægtige Manchester City hjemme på Turf Moor. Det lugter langt væk af en sejr til udeholdet. De er nemlig i storform og har vundet deres sidste fire opgør på stribe. Derudover er det efterhånden ved at være to år siden, at The Clarets sidst slog The Citizens i Premier League.

Gassen er gået af Burnley-ballonen

Burnley startede sæsonen ud som fyr og flamme med ni sejre i deres første 17 kampe, men siden da må man sige, at det er det gået knap så godt. I deres sidste ni kampe har de nemlig kun fået fire point, da det er blevet til uafgjort med henholdsvis Brighton på udebane (0-0), Manchester United på udebane (2-2), Huddersfield på udebane (0-0) og Newcastle på udebane (1-1). De har altså tabt deres sidste tre hjemmekampe i streg til henholdsvis Tottenham, Liverpool og Manchester United med en samlet målscore på 1-6. Derudover har de også tabt til Crystal Palace på udebane (1-0) og Manchester City på udebane i FA Cuppen (4-1).

Når Man City kommer forbi Turf Moor, plejer det også at ende med en sejr til udeholdet. De to mandskaber har spillet seks opgør mod hinanden i Burnley, og det er endt med fem sejre til The Citizens og en enkelt til The Clarets. Deres eneste sejr kom den 14. marts 2015, hvor de vandt med 1-0. Der er altså rigtig mange ting som tyder på, at Manchester City og Pep Guardiola vinder deres femte kamp i træk. I deres sidste fire sejre, har de været foran ved pausen, og det kunne også sagtens ske i dag.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder første halvleg til odds 1,67.

Følg spilforslaget hos bwin