Danmarks nationalstadion Telia Parken

Dagens bwin fidus: Totalt tæt New Firm i Telia Parken

Kamp: FC København – Brøndby IF
Fidusen: Uafgjort
Odds: 3,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

DBU Pokalen er tilbage med et brag! Den første danske kamp på programmet i 2018 er nemlig et New Firm. FC København tager hjemme i Telia Parken imod Brøndby IF i Danmarks største derby. Når de to mandskaber mødes plejer det altid at være tætte og intense kampe. Sidst de spillede i Parken vandt Brøndby for første gang på FC Københavns hjemmebane i over 13 år. Derfor er de danske mestre nok hævntørstige.

Det lugter lidt af X

Som skrevet før er det altid tæt, når løverne og de blå-gule fra Vestegnen mødes, og det bliver det helt sikkert også i dag. Efter en vinterpause er det svært at kende styrkeforholdet mellem hjemmeholdet og udeholdet. BIF har holdt fast på deres trup, mens FCK har solgt Benjamin Verbič samt Kasper Kusk og har hentet Robert Skov samt Viktor Fischer. Det er altså svært at pege på en vinder af kampen på forhånd, og derfor synes vi, at det lugter lidt af et uafgjort opgør.

Det var faktisk også præcis hvad der skete den 17. februar sidste år, hvor det endte målløst mellem de to mandskaber i løvernes hule. Umiddelbart kunne denne kamp godt ligne et 0-0 eller 1-1-opgør, da der er en semifinaleplads i DBU Pokalen på spil, og det er første kamp efter vinterpausen. Hvis det sker, så skal opgøret afgøres i forlænget spilletid eller eventuelt efter en straffesparkskonkurrence. Det har vi på fornemmelsen bliver tilfældet, og det er der faktisk rigtig god værdi i at spille på. Et andet bud kunne være under 2,5 mål, da der ikke plejer at blive scoret særlig mange mål i New Firm. De sidste to kampe er endt med med en 1-0-sejre til Brøndby. De foregående tre opgør endte 3-1, 1-0 og 0-1 til FC København.

Derfor er dagens bwin fidus, at kampen ender uafgjort til odds 3,10.

Følg spilforslaget hos bwin