Dagens bwin fidus: Seks-points-kamp på Estadio Anoeta

Kamp: Real Sociedad – Deportivo La Coruña
Fidusen: Under 2,5 mål
Odds: 2,45 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Det er to mandskaber i kæmpe krise, der mødes på Estadio Anoeta i aften. Real Sociedad har således tabt deres fire kampe på stribe med en samlet målscore på 5-11. Deportivo La Coruña ikke har vundet en eneste fodboldkamp i snart to måneder. Begge hold vil altså gøre alt for at få tanket noget selvtillid og sætte tre point ind på kontoen.

Mange mål imod

Det er to af de allerdårligste defensiver der skal op imod hinanden i dette opgør. Det er faktisk kun Las Palmas, som har lukket flere mål ind end Deportivo La Coruña. Las Palmas har den dårligste defensiv i La Liga med 50 indkasserede mål, mens Deportivo La Coruña har lukket 46 styk ind. Derefter finder vi Real Betis og Real Sociedad, som der er blevet scoret henholdsvis 44 og 40 gange imod.

Både hjemmeholdet og udeholdet har altså virkelig snart brug for en solid defensiv indsats, så de kan få sat en stopper for den dårlige stime. Derfor regner vi med, at det bliver en defensiv kamp, hvor særligt Deportivo La Coruña vil forsøge at holde nullet så lang tid som muligt. Real Sociedad har som skrevet før tabt fire gange på stribe. Derfor vil de nok også være tilfredse med et enkelt point i aften, og det lugter lidt af en pointdeling i et målfattigt opgør.

Tre ud af de sidste fem gange at de to mandskaber har mødt hinaden på Estadio Anoeta, er der blevet scoret to mål eller mindre, og det kunne også sagtens ske i aftenens opgør. Særligt med tanke på at begge hold både har hårdt brug for et clean sheet og point på kontoen.

Derfor er dagens bwin fidus, at der bliver scoret under 2,5 mål i kampen til odds 2,45.

Følg spilforslaget hos bwin