Swansea Citys hjemmebane Liberty Stadium i Wales

Dagens bwin fidus: Leeds United gør det til fire sejre på stribe

Kamp: Swansea – Leeds
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,30 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Swansea har fået en fin start på sæsonen efter nedrykningen fra Premier League med to sejre og en enkelt uafgjort. Leeds har dog gjort det endnu bedre, da de har vundet alle deres tre kampe med en samlet målscore på 9-2. Vi synes, at det her opgør på Liberty Stadium lugter lidt af det første nederlag til waliserne. Kemar Roofe er nemlig fyr og flamme, da han allerede har noteret sig for tre scoringer. Mateusz Klich har endda også scoret to gange allerede, så gæsternes offensiv ser rigtig skarp ud.

Udeholdet er sprængfyldt med selvtillid

Værterne var lige ved at redde livet i sidste sæson, men måtte til allersidst tage den tunge tur ned i EFL Championship. Der er dog ikke den store tvivl om, at deres trofaste fans forventer en oprykning til det fineste selskab i første forsøg. Om det kan lade sig gøre vil tiden vise, men de har i hvert fald fået startet ganske godt ud med en 1-2-sejr på udebane over Sheffield United, en 1-0-sejr på hjemmebane over Preston og 0-0 på udebane med Birmingham. Det er dog værd at bemærke, de ikke scorer særlig mange mål. Deres defensiv er så til gengæld ganske stabil.

Leeds har derimod ikke nogle problemer med at få netmaskerne til at blafre. De har således slået Stoke med 3-1 på hjemmebane, Derby med 1-4 på udebane og Rotherham med 2-0 på hjemmebane. Det er faktisk kun West Bromwich, som har scoret flere mål end dem. Hovedsageligt fordi at de slog QPR med hele 7-1 på hjemmebane i lørdags. Som skrevet før så er både Kemar Roofe og Mateusz Klich i fin form foran kassen. De har således scoret mere end halvdelen af deres klubs mål indtil videre. Vi kunne sagtens se en af dem, eller måske endda begge, komme på måltavlen i dag og sikre den fjerde sejr på stribe.

Vi sætter vores lid til, at The Peacocks er sprængfyldt med selvtillid og kan ride videre på deres bølge af gode resultater. Der skal nok et par mål til for at snuppe sejren over The Swans, men det har de vist, at de er i stand til at levere.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,30.

Følg spilforslaget hos bwin