Et byskilt i Horsens

Dagens bwin fidus: Bo Henriksen og Morten Wieghorst deler i porten

Kamp: Horsens – AaB
Fidusen: Uafgjort ved pausen
Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Bo Henriksen og AC Horsens byder Morten Wieghorst og AaB op til dans på CASA Arena i aften klokken 19:00. Det ligner umiddelbart et tæt opgør, hvor det er svært, at pege på en vinder. Den gule fare har nemlig set rigtig gode ud på hjemmebane igennem længere tid, hvor de kun har tabt tre kampe det sidste år. De bolchestribede nordjyder er derimod kommet rigtig godt fra land med fire sejre ud af fem mulige. Spillet på banen har dog langt fra været prængende, og de har scoret til sidst i alle deres sejre.

Horsens og AaB går defensivt til værks

Bo Henriksen og co. startede sæsonen ud med en imponerende sejr over FC København i Parken på 1-2. Siden da har der dog ikke været særlig meget at smile over. I deres seneste fire kampe har de således kun skrabet to point sammen. Begge point er i øvrigt kommet på eget græs, hvor de som skrevet før har set stærke ud. Først fik de 1-1 med Randers på en sen straffesparksscoring, og derefter fik de udlignet til 2-2 mod Hobro kort før slutfløjt på et Mikkel Qvist-hovedstød. Der var dog ikke den store tvivl om vinderen mod FC Midtjylland, hvor de fik en mand udvist og tabte med hele 3-0 på MCH Arena.

Det kan godt være, at AaB ligger på en delt førsteplads i Superligaen, men der kan ikke være den store tvivl om, at de stadig har store offensive problemer og spillet flyder overhovedet ikke. Et gammelt ordsprog siger, at tabellen lyver aldrig, men det er måske ikke helt sandt i dette tilfælde. Mod FC Nordsjælland i søndags var de totalt presset i første halvleg og var heldige med ikke at være bagud efter 45 minutter. Da de skiftede tyske Philipp Ochs ind gjorde han en store forskel, og han blev også matchvinder til allersidst på en flot langskud. Han har dog karantæne, da han blev udvist i sidste spilminut.

Vi tror, at Horsens går defensivt til værk, og vi ved, at AaB med glæde vil gøre det samme. Der kommer til at stå 0-0 på måltavlen efter første halvleg.

Derfor er dagens bwin fidus, at der står uafgjort ved pausen til odds 2,00.

Følg spilforslaget hos bwin