NordicBet Liga officielt logo

Dagens bwin fidus: Næstved-nedturen fortsætter mod HB Køge

Kamp: Næstved – HB Køge
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,40 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Næstved rykkede i sidste sæson op fra 2. Division til NordicBet Ligaen, men de har ikke fået den nemmeste start på tilværelsen i den næstbedste danske række. De har således ikke formået at holde buret rent endnu, og derudover har de ikke smagt sejrens sødme siden første spillerunde. Nu kommer topholdet HB Køge så på besøg, og da de har maksimumpoint efter kampe, så skal værterne nok ikke regne med at besejre gæsterne. Rent faktisk skal de være heldige med at få point ud af deres anstregelser.

Køge kører med klatten

Næstvedgenserne startede sæsonen ud på bedst mulig vis – nemlig med en sejr. Efter at have været bagud med 1-2 i pausen på hjemmebane til Fredericia, så sørgede to scoringer i anden halvleg for fuld gevinst og tre point. Siden da har der dog ikke været særlig meget at smile over. Først blev det til 1-1 med FC Helsingør på udebane, og derefter spillede de 1-1 med Thisted på hjemmebane. I søndags løb de så ind i sæsonens første nederlag, da de måtte rejse hjem fra Hvidovre med et 2-1-nederlag i bagagen. Der skal altså snart en solid defensiv indsats til, hvis de vil have tanket noget selvtillid. I vores optik kommer det dog ikke til at ske i aften.

Køgegenserne er nemlig det bedst spillende mandskab i 1. Division netop nu. Ikke nok med at de scorer mål på samlebånd, så ser deres defensiv også super solid ud. De har således blot lukket to mål ind, mens der er blevet lavet hele ti styk i den anden ende. Halvdelen af deres scoringer har Martin Koch i øvrigt stået for, så han er brandvarm for tiden. Det ville heller ikke undre os, hvis han laver sæsonmål nummer seks mod Næstved og sørger for sejren.

Når man tænker på de to holds vidt forskellige formkurver, så synes vi, at det her opgør lugter langt væk af en sejr til gæsterne. Værterne er simpelthen for dårlige defensivt, og det kommer til at koste mod et yderst effektivt tophold.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,40.

Følg spilforslaget hos bwin