Svensk og peruviansk flag

Dagens bwin fidus: Peru snupper overraskende sejr mod Sverige

Kamp:  Sverige – Peru
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 3,20 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

På Ullevi i Göteborg skal vores svenske naboer op imod Peru, som Danmark er kommet i gruppe med til verdensmesterskaberne i fodbold. Selvom bwin har gjort svenskerne til favoritter, så synes vi faktisk, at peruvianerne ser stærkere ud lige nu. De har nemlig ramt topformen på det helt perfekte tidspunkt og har faktisk ikke tabt i deres sidste 14 kampe. Værterne er derimod uden sejr i deres seneste tre opgør, hvor det er blevet til to nederlag og en enkelt uafgjort.

Slagne svenskere

Siden Sverige på sensationel vis slog Italuen ud over to playoff-opgør, har der ikke været meget at juble over. De har spillet 1-1 med Estland på udebane, slået det danske ligalandshold med 1-0, tabt med 1-2 til Chile på hjemmebane og derudover er de også blevet slået af Rumænien med 1-0 på udebane. I lørdags spillede så en omgang usandsynlig kedelig fodbold mod Danmark, og de havde faktisk ikke et eneste skud på mål i løbet af de 90 minutter. Derfor kom det heller ikke som den store overraskelse, at kampen endte som den startede – nemlig 0-0.

Peru er derimod i fuldstændig fabelagtig form og har været det længe. De har faktisk vundet deres sidste fem opgør på stribe med en samlet målscore på 12-1. Sejrsstimen startede da ved hjælp af en 2-0-sejr på hjemmebane over New Zealand kvalificerede sig til en slutrunde for første gang siden 1982. Derefter tog de en solid sejr mod Kroatien med 2-0 på hjemmebane. Island var heller ikke noget problem at besejre, da de blev sendt hjem med et 3-1-nederlag i bagagen. Forrige onsdag stod Skotland så for fald, og det endte med endnu en flot 2-0-sejr. I søndags gjorde de kort proces mod Saudi Arabien, som de let slog med 0-3 via to scoringer fra tilbagevendte José Paolo Guerrero. De er altså rigtig svære at score imod og endnu sværere at slå.

Vi har svært ved at se, hvordan svenskerne skal besejre peruvianerne. Faktisk tror vi ikke engang at værterne formår at komme på måltavlen. Det tror vi derimod, at gæsterne gør, og derfor snupper de sejren på Ullevi i Göteborg.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 3,20.

Følg spilforslaget hos bwin