Engelsk flag der blafrer i vinden

Dagens bwin fidus: Harry Kane sætter en stopper for Sverige

Kamp: Sverige – England
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,90 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Vores svenske naboer skal på en rigtig svær opgave, når de engelske løver venter i kvartfinalen ved VM. England har den brandvarme Harry Kane på holdkortet, så de burde snuppe sejren over Sverige, men vi kender allesammen deres historik ved store slutrunder. De må dog være sprængfyldt med selvtillid efter at have vundet for første gang nogensinde på straffesparkskonkurrence ved et verdensmesterskab. Det kan sagtens være med til at skubbe dem det sidste stykke af vejen hen imod semifinalerne. I så fald vil det være første gang siden 1990, at det sker.

Kane kanonerer England i semifinalen

Der er ikke den store tvivl om, at Harry Kane har båret englænderne på sine skuldre ved denne slutrunde. Seks mål har han scoret indtil videre, og det er også derfor, at de for første gang siden 2006 står i en VM-kvartfinale. Den gang røg de ud til Portugal på straffespark, men deres modstander er mere overkommelig i år. Svenskerne har selvfølgelig set stærke ud i både gruppespillet og 1/8-finalen, men deres succes er bygget på et stærkt kollektiv og en solid defensiv. Emil Forsberg er deres største stjerne, men han har ikke for alvor skinnet igennem endnu. Også selvom han stod for scoringen i 1-0-sejren over Schweiz i tirsdags.

Vi har svært ved at se vores svenske naboer sætte en stopper for Harry Kane, hvilket betyder, at de skal have bolden forbi Jordan Pickford i det engelske mål. Det bliver dog bestemt ikke nogen nem opgave, da han har haft en fremragende slutrunde. Derudover var det ham som sørgede for avancement mod Colombia, da han pillede det femte og afgørende straffespark fra Carlos Bacca. Det må have været et kæmpe moralboost for den 24-årige målmand fra Everton.

Efter vores bedste overbevisning så bliver Robin Olsen skudt i stykker af Harry Kane, og derved må Sverige tage til takke med at være blandt de sidste otte nationer ved verdensmesterskaberne. Englænderne snupper derimod en plads bandt de fire bedste for første gang i 28 år.

Derfor er dagens bwin fidus, at England vinder kampen til odds 1,83.

Følg spilforslaget hos bwin