Officielt logo for FK Haugesund

Dagens bwin fidus: Gytkjær og Haugesund vinder sikkert mod Sandefjord

Kamp: FK Haugesund – Sandefjord Fotball
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,44 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Sandefjord Fotball er inde i en mildest talt elendige stime. De ligger rent faktisk lunt i svinget til at rykke ned i OBOS-Ligaen, hvis den fortsætter. Der er således kun blevet hentet sølle seks point i deres første 15 opgør. Det er blevet til en enkelt sejr, tre uafgjorte og hele 11 nederlag med en samlet målscore på 11-31. Derfor kommer de også på en rigtig svær mission, når de skal op imod FK Haugesund. Hjemmeholdet er nemlig ganske godt kørende med syv vunde kampe, fire uafgjorte og fire tabte opgør og en samlet målscore på 23-18. Med andre ord lugter det her langt væk af endnu et nederlag til udeholdet.

Gytkjær kan blive kampafgørende

Hvor skal man overhovedet starte med gæsterne. De har ikke vundet en ligakamp siden den 2. april, hvor det blev til en stensikker 1-4-sejr på udebane over Start. Siden da har der dog absolut intet værre at glæde sig over for deres hårdtprøvede fans. Deres eneste tre point kommer fra uafgjorte kampe med henholdsvis Stabæk (1-1 på hjemmebane), Kristiansund (3-3 på hjemmebane) og Bodø/Glimt (1-1 på udebane). Alle andre hold som de har mødt har slået dem på behørig vis. Vi har virkelig svært ved at se, deres elendige stime ikke skulle fortsætte på Haugesund Stadion.

Værterne har nemlig deres blik fast rettet mod den top tre-placering, som der giver adgang til europæisk fodbold i næste sæson. Den er da bestemt også indenfor rækkevide, da der kun er fire point op til Ranheim. Det kræver dog en sejr over bundproppen, og den burde de da også være i stand til at få. Danske Frederik Gytkjær er manden med målene, da han indtil videre har scoret syv mål i 17 kampe, når man tager både ligaopgør og pokalkampe med. Det kunne altså godt ende med en hjemmesejr på et danskermål, hvis den tidligere Lyngby-mand kan finde sin skarphed frem igen. Han har nemlig ikke scoret siden 13. juni, så det er ved at være på høje tid, at han får netmaskerne til at blafre. Vi satser på det bliver i dag, og at Haugesund snupper en sikker sejr samt alle tre point.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,44.

Følg spilforslaget hos bwin