Det brasilianske flag der blafrer i vinden

Dagens bwin fidus: Nu går den ikke længere for Belgien

Kamp: Brasilien – Belgien
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der er ikke den store tvivl om, at det bliver et brag af en kamp, når Brasilien og Belgien støder sammen i aften klokken 20:00 på Kazan Arena. Det er nemlig to af de bedst spillende mandskaber ved denne slutrunde, som der skal krydse klinger. Et af holdene er dog en hel del bedre defensivt end det andet. Her tænker vi selvfølgelig på brasilianerne, som kun har lukket et enkelt mål ind, mens belgierne har indkasseret hele fire scoringer imod. Derfor har vi også på fornemmelsen, at det bliver et farvel til Roberto Martinez’ mandskab.

Brasilien er bare bedre

Det belgiske landshold spiller uden tvivl en underholdende omgang fodbold, og de scorer også rigtig mange mål. Det er i den anden ende af banen, at de har meget store problemer. Selvom de spiller med tre midtstoppere, så bliver deres målmand tit passeret. Det kunne man da også tydeligt se i deres 1/8-finale mod upåagtede Japan. Først var det Genki Haraguchi, som der fik netmaskerne til at blafre tre minutter inde i anden halvleg, og derefter gjorde Takashi Inui præcis det samme blot fire minutter senere. Dermed var de bagud med 0-2 og havde et meget stort bjerg at bestige.

Det lykkedes dog alligevel til allersidst efter en fejl fra målmanden og en masse naivt forsvarsspil fra japanerne at vinde med 3-2. Problemet er bare, at det brasilianske landshold er et meget bedre mandskab, og de kommer ikke til at få nogen som helst former for gaver overhovedet. De bliver derimod straffet med det samme, hvis de laver personlige fejl, og det kan vise sig at blive rigtig dyrt.

Brasilien er nemlig bundsolide defensivt, og de har en stjernespækket offensiv, som kan gøre ondt på alle hold i verden. Derudover har Neymar fundet topformen frem på det bedst tænkelig tidspunkt. Mod Mexico stod han både for mål og assist i 2-0-sejren, så han sprudler af selvtillid for tiden. Vi kan ikke forestille os, at den usikre belgiske tre-back-kæde kan sætte en stopper for ham.

Derfor er dagens bwin fidus, at Brasilien vinder kampen til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin