Officielt logo for Champions League

Dagens bwin fidus: Farvel og tak til FK Sutjeska i CL-kvalen

Kamp: FK Sutjeska  – FC Astana
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

FK Sutjeska tabte med 1-0 på udebane til FC Astana, og nu skal de så forsøge at vende det til noget brugbart på hjemmebane. Det bliver umiddelbart en rigtig svær opgave, da deres liga ikke er startet endnu, og de derfor er rigtig langt fra deres topform. Kasakherne er derimod rigtig godt kørende, og de har rent faktisk ikke tabt en eneste fodboldkamp i snart to måneder. Vi synes, at det her opgør på Stadion Gradski i Nikšić lugter langt væk af en sejr til udeholdet.

Sutjeska får det svært

Gæsterne har fejet al modstand af banen i deres sidste otte kampe. Her er det således blevet til hele syv sejre og blot en enkelt uafgjort. Denne fine stime startede da de slog FC Zhetysu Taldykorgan med 3-0 på hjemmebane for derefter at slå FC Kaisar med 0-2 på udebane. I de efterfølgende tre opgør blev det til henholdsvis en 3-0-sejr over FC Irtysh Pavlodar på hjemmebane, en 1-2-sejr over FC Kairat Almaty på udebane og en 5-3-sejr over FC Ordabasy Shymkent på hjemmebane. Deres første og eneste pointtab kom den 5. juli. Her måtte de nemlig nøjes med 0-0, da de spillede mod FC Tobol Kostanay på udebane.

Så går det straks meget dårligere for værterne. Det er rent faktisk kun blevet til to sejre i deres sidste syv forsøg, mens tre er blevet tabt og to er endt uden vinder. Derudover har de kun formået at holde buret rent en enkelt gang i denne periode. Der er altså virkelig nok at se til for cheftræneren, og han skal virkelig finde et mirakel frem, hvis makedonerne skal videre i aften. Det tror vi ikke, at de er i stand til at levere, da de både mangler defensiv stabilitet og en masse selvtillid. Noget som kasakherne i øvrigt har masser af.

Astana burde komme på tavlen, og de er helt sikkert også i stand til at præstere et clean sheet. Det har de nemlig gjort i seks ud af deres sidste otte forsøg.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,70.

Følg spilforslaget hos bwin