Dagens bwin fidus: Islandsk sejr i Europa League-kvalen

Kamp: Nomme JK Kalju  – Stjarnan
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Efter at have tabt med 3-0 på udebane så skal Nomme JK Kalju fra Estland på en rigtig svær opgave mod Stjarnan fra Island. Selvom de har smadret estiske modstandere sønder og sammen hjemme på Kadrioru Staadion i hovedstaden Tallinn, så tvivler vi stærkt på, at det bliver tilfældet mod islændinge. Rent faktisk har vi på fornemmelsen, at de får endnu en Europa League-lussing. Særligt fordi at de kun formåede at have et par skud indenfor rammen i den omvendte kamp.

Stensikker Stjarnan-sejr

Gæsterne har gang i en ganske imponerende stime. De har således ikke tabt siden starten af maj måned. Rent faktisk er det blevet til ni sejre på stribe siden de bankede Thróttur Reykjavík FC med 5-0 på hjemmebane i pokalturneringen den 30. maj. Derefter vandt de med 0-1 over Breiðablik UBK på udebane, inden de snuppede endnu en storsejr. Denne gang med 6-1 på hjemmebane over Ungmennafélagið Fjölnir. De tre efterfølgende opgør blev allesammen vundet med 2-1 mod henholdsvis Knattspyrnufélag Akureyrar, Íþróttabandalag Vestmannaeyja og Þór Akureyri. Deres sidste to ligakampe har de vundet med 2-3 og 0-2 på udebane over Fimleikafélag Hafnarfjarðar og Keflavík ÍF. Man skal altså stå virkelig tidligt op for at slå de islandske vicemestre på nuværende tidspunkt.

Det tror vi simpelthen ikke på, at værterne er i stand til. De spillede mildest talt elendigt på Island, hvor de allerede begik straffe, inden der var spillet 20 minutter. I anden halvleg sejlede deres defensiv rundt, og der blev indkasseret yderligere to mål. Derudover havde de blot to skud på mål, og det er simpelthen ikke i nærheden af at være nok til at vinde en fodboldkamp. Særligt ikke når modstanderne har tre gange så mange.

Vi har fuld tiltro til, at islændingene kan snuppe deres tiende sejr i streg og derved bygge videre på den fornemme stime. Også selvom at de ikke nødvendig er tvunget til at vinde dette opgør, da de har en 3-0-sejr med i bagagen. Der er nemlig ingen grund til at slippe foden fra speederen, når man er i gang med at køre folk over.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin