Officielt logo for Champions League

Dagens bwin fidus: Shkëndija gør kort proces mod Saints

Kamp: The New Saints – FK Shkëndija
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,91 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

The New Saints fra Wales skal forsøge at vende et 5-0-nederlag til noget brugbart mod FK Shkëndija fra Makedonien i Champions League-kvalifikationen. Det tror vi dog overhovedet ikke på, at de er i stand til. Rent faktisk tror vi meget mere på, at de løber ind i endnu et stort nederlag. Der er nemlig kæmpestor kvalitetsforskel på disse to hold, og selvom udeholdet ikke stiller i stærkeste startopstilling, så burde de stadig vinde rimelig komfortabelt over hjemmeholdet.

Brandvarme Besart Ibraimi er fyr og flamme

I det første opgør var der som skrevet før aldrig den store tvivl om, hvem der ville vinde. Allerede inden der var spillet et kvarter, så havde Izair Emini nemlig gjort det til 1-0. Derefter må man så sandelig sige, at Besart Ibraimi tog sagerne i egen hånd. Inden der var fløjtet til pause, gjorde han det til 2-0. I anden halvleg gik han helt og aldeles målamok. Otte minutter efter pausen scorede han således sit andet mål og sørgede derved for en 3-0-føring. Syv minutter senere fuldendte han sit hattrick, da han gjorde det til 4-0. Da der var spillet 66 minutter lukkede og slukkede han til 5-0, og det vil altså sige, at han fik netmaskerne til at blafre hele fire gange. Hvis han får chancen fra start igen i dag, så skal man helt sikkert holde et vågent øje med ham. Besart Ibraimi kan nemlig sagtens komme på måltavlen atter en gang.

Derudover er gæsterne bare så meget bedre kørende end værterne. De har nemlig snuppet syv sejre på stribe, og alle deres vundne kampe har været med mere end ét mål. Derfor er makedonerne naturligt nok sprængfyldt med selvtillid, og vi har svært ved at se, hvem der skulle snuppe point fra dem på nuværende tidspunkt. De scorer mindst tre mål per kamp, og det er virkelig sjældent, at de lukker mere end et enkelt ind. Efter vores bedste overbevisning så har waliserne ikke den store chance for at skabe en overraskelse.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,91.

Følg spilforslaget hos bwin