Dagens bwin fidus: Endnu en Sunderland-sejr i sigte

Kamp: Sunderland – Wycombe
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,57 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Sunderland er placeret på en andenplads i Sky Bet League One med 35 point, mens de også har spillet sig videre i både FA Cuppen og Checkatrade Trophy. Wycombe ligger derimod på en delt 14. plads og er allerede ude af begge pokalturneringer. Det er hovedårsagen til, at vi synes det lugter langt væk af en hjemmesejr på Stadium of Light i aften. Derudover er Josh Maja i fornem form foran kassen med ni ligamål indtil videre. Han blev i øvrigt også matchvinder i tirsdags mod Morecambe på udebane.

Black Cats banker Wycombe

Værterne har set totalt ustoppelige ud det sidste lange stykke tid. Rent faktisk har de snuppet intet mindre end otte sejre på stribe med en samlet målscore på 16-3. Der er altså virkelig kommet styr på den synkende Sunderland-skude efter to nedrykninger i træk, og vi har på fornemmelsen, at The Black Cats vender tilbage til EFL Championship til næste sæson. Hvis de skal lykkedes med det, så skal der også tankes tre point i dag, når de møder kriseramte Wycombe på eget græs.

Gæsterne er derimod inde i en mindre krise med tre nederlag i deres seneste fire opgør med en samlet målscore 3-8. Der er altså både defensive og offensive problemer, hvilket må siges at være en rigtig dårlig kombination, hvis de gerne vil avancere i tabellen. Særligt på fremmed græs har de skuffet gang på gang. Sidst de vandt en udekamp var således for mere end to måneder siden, da de slog Northampton i Checkatrade Trophy med 0-1. Siden da er det blevet til fire nederlag og to pointdelinger, hvilket må siges at være skuffende. Vi kan ikke rigtig se dem få brudt den negative spiral på Stadium of Light.

Sunderland er fortsat ubesejrede på hjemmebane i denne sæson, og den stime kunne sagtens fortsætte. Bedste bud på en matchvinder er efter vores bedste overbevisning Josh Maja. Han har allerede noteret sig for ni fuldtræffere i ligaen, og det ville ikke undre os, hvis han scorer for tiende gang mod Wycombe.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,57.

Følg spilforslaget hos bwin