NordicBet Liga officielt logo

Dagens bwin fidus: Fire sejre på stribe for FC Roskilde

Kamp: FC Roskilde – FC Helsingør
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,15 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Christian Lønstrup og FC Roskilde har efter tre sejre i træk formået at komme op på den rigtige siden af nedrykningsstregen. Peter Feher og FC Helsingør er derimod stadig placeret på sidstepladsen i NordicBet Ligaen. De har ikke holdt buret rent eller vundet en eneste fodboldkamp i mere end halvanden måned. Derfor tror vi også klart mest på en hjemmesejr, når de støder sammen i dag på Roskilde Idrætspark. Derudover kender Lønstrup sin gamle arbejdsgiver til punkt og prikke, da han har brugt mere end fem år i klubben.

Christian Lønstrup-effekten

Værterne har længe ligget under nedrykningsstregen, men efter at have snuppet storsejre mod både Viborg FF, FC Fredericia og HB Køge, er de kravlet op på en tiendeplads i tabellen. Særligt deres sindssyge 1-7-sejr på Monjasa Park var mindeværdig, og der er ikke den store tvivl om, at truppen er sprængfyldt med selvtillid og tro på tingene for tiden. Emil Nielsen er deres topscorer med elleve fuldtræffere indtil videre. Han har scoret intet mindre end seks gange i de tre førnævnte sejre. Der er altså ikke den store tvivl om, hvem der er det bedste bud på en matchvinder i dette opgør.

Gæsterne er derimod i forfærdelig form og ligger stadig på sidstepladsen med 16 point. Deres sidste sejr og clean sheet finder vi i slutningen af september måned, hvor det lykkedes dem at vinde med 3-0 på eget græs over lige netop FC Roskilde. Det var dog da Christian Lønstrup stadig var i klubben, så den kamp skal man slet ikke lægge for meget i. Nu er han nemlig på den modsatte trænerbænk, og det kunne sagtens vise sig at være udslagsgivende og kampafgørende. Han var således manager for Helsingør fra 2013-2018, og kender klubben som sin egen bukselommer.

Det burde være en smal sag for ham at snuppe sejren og de tre point, hvilket vil betyde, at han har ført sin nye arbejdsgiver til fire sejre på stribe og ført dem i midlertidighed sikkerhed på det perfekte tidspunkt. Vinterpausen ligger nemlig og lurer lige rundt om hjørnet.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,15.

Følg spilforslaget hos bwin