Dagens bwin fidus: Kong Christian sikrer sejren på Cardiff City Stadium

Kamp: Wales – Danmark
Fidusen: Christian Eriksen scorer
Odds: 3,50 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Wales og Danmark kæmper om førstepladsen i gruppe fire af liga B på Cardiff City Stadium. Hvis de walisiske værter vinder, så er de sikre på oprykning til liga A, og det samme er tilfældet for de danske gæster. Der er altså tale om en vaskeægte seks-point kamp, hvor begge mandskaber vil gøre alt for at snuppe sejren. Umiddelbart har vi mest fidus til de danske drenge, men hvis de skal vinde, så er der ikke den store tvivl om, hvem der skal få netmaskerne til at blafre. Christian Eriksen er nemlig fyr og flamme med 13 mål i sine seneste 16 landskampe.

Målfarlig midtbanemaestro

Værterne har hentet seks point i deres første tre UEFA Nations League-opgør via to sejre og et enkelt nederlag med en samlet målscore på 5-3. Både på eget og fremmed græs besejrede de Irland med henholdsvis 4-1 og  0-1, mens de ikke fik et ben til jorden i Parken, hvor to scoringer af Christian Eriksen sørgede for en stensikker 2-0-sejr til de rød-hvide spillere. Deres topscorer er verdensstjernen Gareth Bale fra Real Madrid, som har noteret sig for en enkelt fuldtræffer samt et oplæg.

Gæsterne er placeret på andenpladsen med fire point via en sejr og en pointdeling. Sejren kom som skrevet før mod Wales på hjemmebane, mens de måtte nøjes med 0-0 i Dublin mod Irland. Hovedårsagen til dette var selvfølgelig at Christian Eriksen så kampen hjemme fra sin sofa på grund af en maveskade. Nu er den danske midtbanemaestro dog tilbage, og det er et kæmpe boost for Åge Hareides mandskab. Spurs-spilleren har således været involveret i 19 scoringer i sine sidste 16 landskampe, hvilket er ensbetydende med, at han har en fod med i omkring 70 procent af alle Danmarks mål.

Hvis danskerne skal vinde, så bliver Kong Christian nødt til at få netmaskerne til at blafre. Vi kan simpelthen ikke se, hvem der ellers skulle score for de danske drenge. Lukas Lerager og Martin Braithwaite scorede godt nok mod Østrig i venskabskampen, men de plejer ikke at notere sig for en fuldtræffer særlig tit. Det gør hele Danmarks 10’er til gengæld!

Derfor er dagens bwin fidus, at Christian Eriksen scorer til odds 3,50.

Følg spilforslaget hos bwin