Dagens bwin fidus: Endnu en hjemmesejr på Stadium of Light

Kamp: Sunderland – Shrewsbury
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 1,83 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Sunderland har endnu ikke prøvet at tabe hjemme på Stadium of Light i denne Sky Bet League One-sæson. Her er det således blevet til syv sejre og fire pointdelinger med en samlet målscore på 24-10. Vi har også meget svært ved at se dem smide point til Shrewsbury i dag, da de blot har hentet en enkelt sejr ud af tolv mulige på udebane. Det er derimod blevet til intet mindre end otte nederlag og tyve indkasserede mål i processen.

Sunderland skal simpelthen snuppe sejren

Værterne har gjort det fantastisk foran deres egne fans hele sæsonen, hvor de har slået både Charlton, Scunthorpe, Rochdale, Southend, Barnsley, Bristol Rovers og Bradford City. Derudover har de så spillet uafgjort med Oxford United, Fleetwood, Peterborough og Wycombe, så der er bestemt god grund til at tage forbi Stadium of Light og se fodbold for tiden. Der var da også intet mindre end 46.000 til stede på Boxing Day, hvilket er rekord for et opgør i den tredjebedste engelske række. Efter to nedrykninger i træk for The Black Cats ligner det, at de går lysere tider i møde. Det er dejligt at se den stolte og traditionsrige klub være kommet tilbage på sporet.

Gæsterne kan man derimod ikke sige særlig mange positive ting omkring. Særligt på fremmed græs går det ikke særlig godt, da da har tabt tre gange i træk. Først måtte de sig slået med 3-2 af Wycombe. Derefter tabte de med 2-1 til Burton. På Boxing Day var det så Accrington der tog tre point med dem, da to tidlige scoringer var nok til at snuppe en 2-1-sejr. Sidst de besøgte Sunderland var for lidt mere end to år siden, og her endte det med en 1-0-sejr til hjemmeholdet på en sen scoring af Adnan Januzaj.

Vi kunne sagtens forestille os, at det bliver mere af samme skuffe i dag, og selvom det ikke bliver med den belgiske kantspiller som matchvinder, så sætter vi vores lid til, at Josh Maja får netmaskerne til at blafre. Det har han nemlig allerede gjort tolv gange i Sky Bet League One.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 1,83.

Følg spilforslaget hos bwin