Dagens bwin fidus: Chelsea tager fra Selhurst Park med tre point

Kamp: Crystal Palace – Chelsea
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,70 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Crystal Palace og Chelsea mødes på Selhurst Park i dag klokken 13:00, og der kan ikke være den store tvivl om, hvem der er forhåndsfavorit til at trække sig sejrrigt ud af den duel. The Eagles ligger således og roder rundt på en 14. plads med 19 point. Selvom de har formået at slå både Manchester City og Leicester for nyligt, så må de stadig betragtes som store underdogs. The Blues kæmper nemlig en hård kamp om at komme i top fire. Hvis den mission skal lykkedes, så bliver de simpelthen også nødt til at vinde dette London-derby.

Chelsea er pisket til sejr

Roy Hodgsons tropper har vundet fem, spillet fire uafgjort og tabt ti i denne sæson med en samlet målscore på 17-25. Der er altså nogenlunde styr på defensiven, mens offensiven halter en smule. Det kunne man da også tydeligt se i onsdags. Her spillede de således 0-0 med bundproppen Cardiff City på eget græs. Deres topscorer er Luka Milivojević med sine fem fuldtræffere, men langt størstedelen af dem er sat ind fra straffesparkspletten.

Maurizio Sarris spillere besejrede Watford med 1-2 på fremmed græs i onsdags, og da Arsenal samtidig smed point mod Brighton & Hove Albion, så kravlede de tilbage på fjerdepladsen. Den giver adgang til Champions League-gruppespillet i næste sæson, og det er minimumskravet for den italienske cheftræner. Eden Hazard har fundet sin målnæse frem igen, hvilket må siges at være vigtigt. Med sine ti scoringer og ni oplæg har han nemlig været involveret i intet mindre end 78 procent af Chelsea mål i Premier League. Han ligner et rigtig godt bud på en eventuel matchvinder i dag.

Crystal Palace og Chelsea har mødt hinanden to gange i dette kalenderår. Begge opgør blev vundet af The Blues på Stamford Bridge, og selvom der skal spilles på Selhurst Park denne gang, så forventer vi alligevel mere af samme skuffe. The Eagles får meget svært ved at holde Eden Hazard fra fadet, og da vi samtidig har svært ved at se hjemmeholdet scorer, så lugter det lidt af udesejr.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,70.

Følg spilforslaget hos bwin