Officielt klublogo for SL Benfica

Dagens bwin fidus: Aves må se sig slået af overmagten

Kamp: CD Aves – SL Benfica
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,60 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

CD Aves har bestemt ikke haft en særlig god december måned. Her er det nemlig blot blevet til en enkelt sejr ud af fem mulige. Derudover har de så tabt tre og spillet en enkelt uafgjort med en samlet målscore på 8-13. Nu kommer SL Benfica en tur forbi Estádio do CD das Aves i pokalturneringen, og det bliver bestemt ikke nogen nem opgave at få point ud af denne drabelige duel. Topholdet har således vundet syv gange i streg, og det blev endda til en knusende sikker 6-2-sejr i søndags mod S.C. Braga.

Aves får ikke et ben til jorden

Værterne måtte se sig slået med 5-2 i weekenden af C.F. Belenenses på fremmed græs. Som om det ikke var slemt nok, så de var endda foran to gange i løbet af første halvleg. Det kendetegner meget godt deres sæson, hvor de ligger og roder rundt i bunden af ligaen, mens de er pisket til sejr for at gå videre i aften. Vi kunne sagtens se dem nedprioritere pokalturneringen for at fokusere på ligaen, da de ligger under den faretruende nedrykningsstreg og har et enkelt point op til redning.

Gæsterne er derimod i en helt anden forfatning. Udover at have vundet med tenniscifre i søndags så har de slået både CDC Montalegre, C.S. Maritimo, AEK Athen, Vitória FC, Paços de Ferreira og C.D. Feirense uden at lukke et eneste mål ind i processen. Der er altså ikke den store tvivl om, hvorfor de er store forhåndsfavoritter i aftenens opgør, og vi føler os rimelig overbeviste om, at de burde kunne vinde rimelig komfortabelt. Et godt bud på en eventuel matchvinder kunne være Jonas Gonçalves Oliveira. Den 34-årige brasilianske angriber har indtil videre noteret sig for ni fuldtræffere i tretten kampe, hvis man kigger på alle turneringer.

Benfica har i øvrigt vundet deres seneste otte indbyrdes opgør mod Aves med en samlet målscore på 25-2, så hjemmeholdets fans skal nok ikke kigge i historiebøgerne, hvis de vil have tro på tingene inden denne drabelige duel.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,60.

Følg spilforslaget hos bwin