Dagens bwin fidus: Villarreal vinder på La Rosaleda

Kamp: Málaga – Villarreal
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,25 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Der skal et mindre mirakel til for, at Málaga ikke rykker ned i Segunda División efter denne sæson er færdigspillet. De ligger nemlig isoleret på sidstepladsen i La Liga med blot 14 point efter 29 kampe. Det vil sige, at der er hele 13 point op til den rigtige side af nedrykningsstregen. Derfor virker det også som en totalt umulig opgave, at sikre sig endnu en sæson i den bedste spanske række. Det bliver bestemt heller ikke nemt, når Villarreal besøger La Rosaleda. Udeholdet er placeret på en femteplads i ligaen og har vundet tre ud af deres seneste fem opgør. Vi synes, at det lugter langt væk en udesejr i denne kamp.

Den Gule Ubåd

Villarreal har vundet deres seneste to kampe i træk med en samlet målscore på 4-1. De startede med at slå Las Palmas på udebane med 0-2 for derefter at vinde 2-1 over Atlético Madrid på hjemmebane. Det betyder, at de har sat sig selv i den bedst tænkelige position til at sikre sig en af de europæiske pladser til næste sæson. Femtepladsen giver direkte adgang til Europa League, mens sjettepladsen må tage til takke med at skulle spille kvalifikationskampe for at komme med. Der er to point ned til Sevilla, og hvis Den Gule Ubåd vil holde dem bag sig, så skal de også være i stand til at slå bundproppen Málaga.

Miserable Málaga ligner da også et hold, som har opgivet alt håb om overlevelse. Deres seneste fire hjemmekampe på stribe er blevet tabt mod henholdsvis FC Barcelona (0-2), Sevilla (0-1), Valencia (1-2) og Atlético Madrid (0-1). Sidst de fik ét point på eget græs var den 27. januar, da de spillede 0-0 med Girona. Det er virkelig svært at se, hvem de skulle være i stand til at slå i denne sæson, og det er da også kun blevet til tre sejre i La Liga ud af 29 mulige. Vi har ikke den store fidus til hjemmeholdet i dette opgør, og vi regner med, at Villarreal tager alle tre point og sørger for de trofaste Málaga-fans atter engang må drage hjem fra stadion med bukkede hoveder og skuffede miner.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,25.

Følg spilforslaget hos bwin