Dagens bwin fidus: Preston prygler stakkels Sunderland

Kamp: Sunderland – Preston North End
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,15 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Sunderland har ikke vundet en eneste fodboldkamp i snart to måneder, og de ligger stadig sidst i EFL Championship. Nu får de besøg af Preston North End på The Stadium of Light, og det lugter lidt af endnu et nederlag til The Black Cats. Preston er nemlig et af de bedste udehold i ligaen og har historisk set et rigtig godt tag på Sunderland i de to mandskabers indbyrdes opgør.

Sunderland i Sky Bet League One

Hele sæsonen har The Black Cats lignet et stensikkert bud på en nedrykker fra EFL Championship til Sky Bet League One. Det er vildt nok, når man tænker på, at de spillede Premier League-fodbold i sidste sæson. De har dog både problemer med at score mål, holde clean sheet og vinde fodboldkampe, og det er en yderst farlig cocktail, når man ligger og roder rundt i bunden af tabellen.

Deres sidste clean sheet kom den 20. januar, hvor vi også finder deres sidste sejr. Her vandt de nemlig med 1-0 over Hull på hjemmebane. Siden da har de tabt til Birmingham, Ipswich, Brentford, Bolton, Aston Villa og QPR samt spillet uafgjort med Bristol City, Middlesbrough og Millwall. Alting tyder altså på at de må tage den tur ned i divisionerne for anden sæson i træk. Selv de trofaste Sunderland-fans har opgivet, og derfor er tribunerne nok også totalt tomme på The Stadium of Light i dag.

Preston på vej op

Preston North End derimod er en hel del bedre kørende. De ligger nemlig på en ottendeplads med fire point op til playoff-pladserne. De har vundet 14, spillet 15 uafgjort og tabt otte med en samlet målscorere på 46-37. Særligt på fremmed græs har de set stærke ud. Her er det nemlig blevet til syv sejre, otte pointdelinger og tre nederlag med en samlet målscore på 24-18. Sidst de måtte rejse hjem med 0 point var den 4. november, da de tabte med 3-0 til Ipswich. Siden da har de slået Bristol City, Burton, Cardiff, Nottingham og Bolton samt spillet uafgjort med Norwich, Barnsley, Brentford og Aston Villa.

Det er altså to mandskaber med vidt forskellige formkurver som mødes i aften. Vi har absolut ingen tiltro til The Black Cats i dette opgør, og vi føler os overbeviste om, at de taber igen-igen.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,15.

Følg spilforslaget hos bwin