Dagens bwin fidus: Løverne spiser Silkeborg på JYSK Park

Kamp: Silkeborg IF – FC København
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,62 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Silkeborg har tabt to af deres sidste tre Alka Superliga-kampe, mens den sidste er endt uafgjort. FC København har derimod vundet fire kampe på stribe. Nu har de muligheden for at gøre det til fem på stribe, hvis de kan tage alle tre point på JYSK Park. Selvom Peter Sørensens mandskab har set stærke ud på hjemmebane i denne sæson, så burde det være en overkommelig opgave for Ståle Solbakkens spillere.

Ståle Solbakkens spillere på sejrssporet

Selvom det ikke var nogen sikker sejr, så vandt FCK stadig 4-3 over FC Helsingør i Telia Parken for lidt under en uge siden. Federico Santander blev den helt store helt med sin scoring i overtiden. Den nye målmand László Köteles blev den helt store skurk med sin skændige indsats. En sejr er dog en sejr og tre point er tre point. Nu er der ni point op til FC Nordsjælland på tredjepladsen, og med en sejr i Silkeborg kan Ståle Solbakkens løver virkelig ligge pres på Kasper Hjulmands tigre. Det bliver de også nødt til, for det er kun top tre, som får medaljer og kommer til at spille europæisk fodbold i næste sæson. Det må være målsætningen for de danske mestre efter en elendig efterårssæson. Hvis de vil drømme om bronzemedaljer og Europa League, så skal der også en sejr på bordet i Silkeborg.

Krisen kradser for Peter Sørensen

Hjemmeholdet har nemlig kun vundet en ud af deres seneste fem kampe. Derudover har de tabt to og spillet to uafgjort med en samlet målscore på 5-7. Det er blevet til 1-1 mod både Hobro på udebane og Lyngby på hjemmebane. De har tabt til FC Nordsjælland på udebane (3-1) og FC Midtjylland på hjemmebane (1-2). Deres seneste sejr kom mod SønderjyskE på udebane den 28. februar, hvor de vandt med 0-1 på et mål af Jens Martin Gammelby. Da chancen for top seks er væk, og de ikke har det store at jagte i det her opgør, så tror vi ikke på, at de får point ud af deres anstregelser.

Stephan Andersen burde være at finde i FCK-buret, så der kommer nok også styr på forsvaret i denne kamp. Det var nemlig komisk til tider mod FC Helsingør, hvor László Köteles lignede Bambi på glatis. Vi synes, at det her opgør lugter lidt af tre point til de danske mestre.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,62.

Følg spilforslaget hos bwin