Dagens bwin fidus: Düsseldorf sender Bielefeld hjem med 0 point

Kamp: Fortuna Düsseldorf – Arminia Bielefeld
Fidusen: Hjemmeholdet vinder kampen
Odds: 2,10 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

I aften klokken 18:30 er der topbrag i 2. Bundesligaen, når Fortuna Düsseldorf og Arminia Bielefeld skal krydse klinger på Esprit Arena. Hjemmeholdet er placeret på en førsteplads med 50 point, mens udeholdet ligger nummer fem med 38 point. Düsseldorf vil gøre hvad de kan for at udbygge føringen ned til FC Nürnberg på andenpladsen, mens Bielefeld rigtig gerne vil hale ind på både SSV Jahn Regensburg og Holstein Kiel på henholdsvis fjerde- og tredejpladsen. Det bliver spændende at se, hvem der trækker sig sejrrigt ud af denne duel. Vi har dog på fornemmelsen, at det bliver hjemmeholdet.

Fantastiske Fortuna Düsseldorf

Düsseldorf har nemlig gang i glimrende sæson, hvor det er blevet til 15 sejre, fem uafgjorte og seks nederlag med en samlet målscore på 42-32. Særligt på hjemmebane har de været fuldstændig flyvende med otte sejre, tre uafgjorte og to nederlag og en samlet målscore på 21-15. De har vundet tre ud af deres sidste fire kampe på eget græs, mens den sidste er endt uafgjort. Den 24. januar slog de FC Erzgebirge Aue med 2-1, og derefter blev det til en 1-0-sejr over SV Sandhausen. Mod Greuter Furth den 17. februar blev det 1-1. I deres sidste hjemmekamp mod St. Pauli for lidt over to uger siden blev det til en 2-1-sejr. Man vinder altså ikke bare sådan lige på Esprit Arena mod førerholdet fra 2. Bundesligaen.

Udeholdet er heller ikke helt skidt kørende, selvom de har skrabet 12 point mindre sammen end hjemmeholdet. Bielefeld har nemlig vundet ti kampe, spillet otte uafgjort og tabt ni med en samlet målscore på 41-37. På fremmed græs har de dog ikke været særlig gode det seneste stykke tid. Det er nemlig blevet til to nederlag, to uafgjorte og en sejr i deres sidste fem udekampe. De har tabt til SV Sandhausen og SSV Jahn Regensburg (3-1 og 3-2), mens det er blevet til 2-2 mod både MSV Duisburg og FC Heidenheim. Deres seneste sejr på fremmed græs ligger helt tilbage i slutningen af januar, hvor de vandt 0-1 over VfL Bochum.

Det er altså med god grund, at Fortuna Düsseldorf er forhåndsfavoritter til at tage alle tre point mod Arminia Bielefeld på hjemmebane, og det tror vi også på bliver tilfældet i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at hjemmeholdet vinder kampen til odds 2,10.

Følg spilforslaget hos bwin