Dagens bwin fidus: Sunderland skuffer deres fans

Kamp: Sunderland – Norwich City
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,50 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Sunderland ligger stadig isoleret under nedrykningsstregen i EFL Championship. De har endda kun fem kampe tilbage at hente point i. Det virker dog som en umulig opgave at sikre sig endnu en sæson i den næstbedste engelske række, da der efterhånden er syv point op til sikkerhed, og de kan tabe til alt og alle. Derfor tror vi også på, at Norwich City kan tage alle tre point med hjem fra Stadium of Light. Særligt når man tænker på, at de bankede topholdet Aston Villa med 3-1 på hjemmebane i lørdags.

Elendige på eget græs

The Black Cats har tabt de sidste tre kampe i træk foran deres egne fans. Aston Villa bankede dem i starten af marts måned med 0-3 på mål af Lewis Grabban og James Chester samt et selvmål af den tidligere FC København-spiller Bryan Oviedo. 11 dage senere var det så Preston North End, som kunne snuppe tre point på Stadium of Light efter scoringer af Sean Maguire og Callum Robinson i et opgør, hvor Chelsea-lejesvenden Jake Clarke-Salter også blev præsenteret for et rødt kort. Den 2. april måtte de trofaste Sunderland-supportere se deres hold tabe med 1-3 til Sheffield Wednesday. Lucas João bragte gæsterne i front efter en times tid. Selvom George Honeyman fik udlignet for The Black Cats to minutter efter, så skulle glæden ikke vare længe. Tom Lees og Atdhe Nuhio havde nemlig gjort det 1-2 og 1-3, inden der var spillet 75 minutter.

Nu er det så Norwich City, der kommer på besøg. Vi synes endnu engang, at det ligner en udesejr på Stadium of Light. James Maddison er nemlig flittigt scorende for tiden, og han lavede da også både mål samt assist i den fornævnte 3-1-sejr over Aston Villa. Vi har på fornemmelsen, at han kommer på tavlen igen i dag og sikrer tre point til The Canaries over Sunderland. Særligt når man tænker på, at The Black Cats ikke har formået at vinde en eneste kamp på eget græs i snart tre måneders tid. Sidst de formåede at besejre et hold på hjemmebane var i midten af januar måned, hvor de slog Hull City med 1-0.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,50 hos bwin.

Følg spilforslaget hos bwin