Dagens bwin fidus: Farvel til FC Fredericia i DBU Pokalen

Kamp: FC Fredericia – AaB
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 1,72 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

AaB skal en tur til Monjasa Park for at møde FC Fredericia i kvartfinalerne af DBU Pokalen. De bolchestribede nordjyder har allerede udspillet deres chancer for en top fire-placering i Alka Superligaen, så nu er der fuld fokus på at avancere i pokalturneringen i stedet for. Når man tænker på, at de møder et hold fra den næstbedste række, så burde det da også være en overkommelig opgave. Det er dog værd at huske på, AGF måtte se sig slået med 1-0, da de gæstede Monjasa Park den 21. september. Brent McGrath scorede kampens eneste mål efter 69 minutter.

Pokalen er førsteprioritet for AaB

Aalborgenserne har haft en forholdvis nem vej til pokalkvartfinalen, da de kun har mødt en enkelt Superliga-modstander indtil videre. De startede med at spille 1-1 i Viborg, hvor brasilianske Yann Rolim sørgede for forlænget spilletid med et mål på direkte frispark kort før tid. Efter 120 minutter stod der 1-5 på måltavlen. Derefter gik turen til Middelfart, hvor to scoringer af Frederik Børsting sørgede for en 0-2-sejr. Mod FC Helsingør på hjemmebane lignede det rigtig længe et pokalexit, da Jores Okore havde scoret selvmål i første halvleg. Det endte dog alligevel med avancement, da Yann Rolim og peruvianske Edison Flores scorede to mål i dommerens tillægstid.

Nu er det så kun Jesper Sørensen og FC Fredericia, der står imellem dem og en plads i pokalsemifinalerne. Det er ikke mere end to år siden, at nordjyderne sidst var så langt i DBU Pokalen. Her endte det dog med et samlet 4-2-nederlag til AGF. I denne sæson er der dog ikke samme fokus på Alka Superligaen, de de med al sandsynlighed slutter på enten femte- eller sjettepladsen. De første to kampe i mesterskabsslutspillet er nemlig endt med klare nederlag til henholdsvis Brøndby IF (0-3 på hjemmebane) og FC Nordsjælland (3-1 på udebane).

Derfor tror vi også, at de vil fokusere fuldt ud på pokalturneringen. Stiller de med deres stærkeste start 11, så burde de også kunne ekspedere FC Fredericia ud i pokalmørket. Yann Rolim har scoret to mål og lavet en assist i to pokalkampe, og vi tror, at han igen bliver udslagsgivende i aften.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 1,72.

Følg spilforslaget hos bwin