Dagens bwin fidus: Masser af kasser mellem FCM og FCK

Kamp: FC Midtjylland – FC København
Fidusen: Over 2,5 mål
Odds: 1,90 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

Når FC Midtjylland og FC København krydser klinger, så plejer det sjældent at gå stille for sig. Det regner vi heller ikke med kommer til at ske på MCH Arena i aften. Vi har nemlig taget et kig på deres seneste syv indbyrdes kampe og har fundet ud af, at der bliver scoret mere end fem mål i snit per opgør. Derfor tror vi også, at det bliver en vaskeægte målfest, når ulvene og løverne støder sammen klokken 19:00 på TV3+.

Det lugter langt væk af mange mål

Det er ikke særlig lang tid siden, at de to mandskaber sidst mødtes på den jyske hede. Det var den 18. februar, hvor FC Midtjylland slog FC København med 3-1. Den 10. september var det FCK som sendte FCM hjem fra Telia Parken med et 4-3-nederlag på samvittigheden. Holdene mødtes dog to gange yderlige i 2017. Ulvene vandt 3-2 på hjemmebane, mens løverne vandt 3-1 i egen hule. I 2016 var der tre kampe mellem Ståle Solbakken og Jess Thorup, og det var nordmanden som vandt alle tre. Det blev nemlig til en 1-3-sejr på Heden og en 3-1 samt en 5-3-sejr på hele Danmarks nationalarena. Det vil sige, at der blevet scoret hele 37 mål i de sidste syv indbyrdes møder mellem FC Midtjylland og FC København. Derfor har vi også svært ved at forestille os, at det ikke bliver en målfest på MCH Arena i aften.

FCK er i forrygende form på nuværende tidspunkt. De har nemlig vundet deres seneste seks opgør i streg over henholdsvis OB, Hobro, AGF, FC Helsingør, Silkeborg og FC Nordsjælland. Der er altså masser af selvtillid og tro på tingene i Ståle Solbakkens trup på nuværende tidspunkt.

FCM er dog heller ikke skidt kørende overhovedet. De har således vundet tre ud af deres sidste fire kampe, mens den sidste er endt uafgjort. Derudover skal de bruge en sejr samt tre point for at følge med de blå-gule fra Vestegnen i toppen af tabellen. Der er altså rigtig mange ting, som taler for, at der bliver scoret minimum tre mål i dette opgør.

Derfor er dagens bwin fidus, at der kommer over 2,5 mål i kampen til odds 1,90.

Følg spilforslaget hos bwin