Dagens bwin fidus: Ulvene vinder på Aalborg Portland Park

Kamp: AaB  – FC Midtjylland
Fidusen: Udeholdet vinder kampen
Odds: 2,00 hos bwin

Følg spilforslaget hos bwin

De danske mestre fra FC Midtjylland fik ikke nogen særlig god start på den nye sæson, da de i lørdags spillede 0-0 med AGF på hjemmebane. Anfører Jakob Poulsen brændte endda sit første straffespark i Superligaen kort før tid. AaB kom derimod rigtig godt fra land, da de via et Kasper Kusk-frispark formåede at besejre SønderjyskE 0-1 på udebane i fredags. Nu mødes de to mandskaber så på Aalborg Portland Park, og der er absolut ingen som helst tvivl om, hvem der er favorit til at snuppe sejren og tage de tre point.

Jakob Poulsen og Bubacarr Sanneh

Historisk set har de midtjyske ulve et rigtig godt tag på de bolchestribede nordjyder. De har således ikke prøvet at tabe oppe i Aalborg siden juli måned i 2014. Dengang var det Anders K. Jacobsen og Nicklas Helenius, som der sørgede for en 2-0-sejr, men siden da har der ikke været meget at glæde sig over i det nordjyske. De har nemlig kun skrabet sølle fire point sammen i de efterfølgende tolv kampe mod midtjyderne. Særligt Jakob Poulsen var ond imod dem sidste sæson, da han lavede tre mål i fire kampe.

Bubacarr Sanneh har de også rigtig svært ved at dække op. Han har indtil videre lavet to mål i fem kampe, og han kunne sagtens komme på måltavlen igen i dag. Der er nemlig ikke rigtig nogen, som der kan matche hans fysik i AaB-forsvaret. Det skulle da lige være Jores Okore, men han får nok at se til med to-meter-manden Paul Onuachu. Hvis FCM kommer til at få for mange frispark, hjørnespark og lange indkast, så føler vi os overbeviste om, at de på et eller andet tidspunkt får kuglen i kassen. De to bedste bud på en målscorer er efter vores bedste overbevisning Jakob Poulsen på et direkte frispark eller Bubacarr Sanneh på et hovedstød.

Når man tænker på, at de danske mestre har stærkt brug for point og ikke har tabt på Aalborg Portland Park i snart fire år, så lugter det her lidt af en udesejr.

Derfor er dagens bwin fidus, at udeholdet vinder kampen til odds 2,00.

Følg spilforslaget hos bwin